Zo leuk kan online daten zijn!

Dat online dating via SafeDatingNetworks.com succesvol kan zijn, bewijzen onderstaande succesverhalen die opgestuurd zijn door deelnemers zelf.

Het eerste contact via de site, de eerste echte kennismaking, de vervolgafspraakjes... allemaal verschillende verhalen van verschillende mensen die hebben geleid tot onderstaande successen!

Succesverhalen

Op 19 april leerde ik haar voor het eerst kennen. Ze antwoordde direct op mijn berichten, aangezien wij een aantal links hebben samen: We hebben beiden al veel meegemaakt, en zij is het gewend om met mensen met een beperking om te gaan. Ja,want ik heb beperkingen en haar kinderen hebben beperkingen. Die links zorgen ervoor dat we een hele goede klik hebben samen. We chatten veel, hebben al een aantal keer afgesproken en volgens mij zit er meer in als vriendschap, en dit is zeker wederzijds. Maar we doen het op eigen tempo, alles stap voor stap. In elk geval ben ik blij dat ik haar heb leren kennen, want dat zorgt ervoor dat ik me veel minder eenzaam voel. Want ja, iemand met beperkingen voelt zich geregeld eenzaam, maar dankzij haar is dat gevoel helemaal over. We zouden zelfs elkaar al niet meer kunnen missen. En het contact verliep direct heel goed. Er was geen verlegenheid te bespeuren. Nee, van onze eerste date liep het eigenlijk al heel goed.
Peter & Fieke
Dankzij deze site heb ik de liefde van mijn leven ontmoet. Dank jullie hiervoor!
Chrisje & Sofie
Via de site heb ik een hele leuke lieve man ontmoet. Na een tijdje berichten uitwisselen, hebben we afgesproken voor een eerste date. De romantische match liet van mijn kant nog even op zich wachten, maar die is uiteindelijk toch gekomen. Inmiddels zijn wij een stel en zijn wij bezig om onze toekomst samen uit te stippelen.
Tiny & Wim
Ik ben fantastisch geslaagd ondanks mijn 75 jaar. Ik dacht zelf, het zal wel niks worden. Maar het werd dus wel iets! We hebben zeer veel overeenkomsten. Ik prijs jullie site aan bij mensen die ook alleen zijn.
Joke & Hans
Ik heb iemand leren kennen terwijl we niet eens ver van elkaar af wonen. Maar anders hadden we elkaar nooit ontmoet en nu wel. Ik kan niet vertellen hoe blij ik ben. De tijd zal het leren maar uiteindelijk wil niemand alleen zijn. Ik wilde dit even delen en succes met de site!
Femke & Kenny
Ik heb de ware gevonden. We hebben eerst een paar weken berichten gestuurd via de site. Daarna hebben we afgesproken. Het klikte meteen en het klikt alsmaar beter en beter.
Christophe & Sarah
In het begin waren er vele berichten die steeds intenser werden. Een afspraak kon niet uitblijven en plots stond ik voor haar deur. Toen ik met een kloppend hart voor haar deur stond was het uur van de waarheid daar. Vanaf dat moment veranderde het leven voor ons beiden. We hebben een lange wandeling gemaakt en toen ik plots haar hand in de mijne voelde wist ik dat het geluk ons toelachte. We hebben elkaar gevonden, twee harten die samensmelten als één!
Nancy & Kate
We hebben elkaar gevonden via jullie site. We zijn heel gelukkig en gaan zelfs trouwen. Bedankt!
Henri & Mila
Door toeval een bekende tegen gekomen op de site. Na enkele chats leek het te klikken. We hebben wat afgesproken, en ook dat klikte. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!
Sjaak & Grietje
Twee jaar na de dood van mijn vrouwt was ik het alleen zitten beu en heb ik mij door mijn dochter laten overhalen om mij te registreren op de site. ik had absoluut geen ervaring met computers en zeker niet met datingsites, maar deze site is een absolute aanrader en mijn beste beslissing ooit. Eenvoudig in gebruik, betrouwbaar en succesvol. Al snel kreeg ik een reactie en raakte ik aan het chatten. Amper na een paar weken maakte ik kennis met een bijzonder lieve dame waar ik nu een prachtige relatie mee heb opgebouwd. Ik had nooit gedacht dat ik opnieuw de liefde zou tegenkomen. Dankzij jullie is het toch gebeurd! Dit had ik nooit durven dromen! Bedankt, jullie verdienen een dikke pluim!
Swakke & Marieke
Ik heb mijn ruwe bolster met blanke pit gevonden. Na een lange nacht van chatten en bellen, hebben wij meteen de volgende dag een afspraak gemaakt om lekker te gaan eten aan het strand. Daar sprong de vonk over. Hoewel we elkaar niet vaak zien, krijg ik hem niet meer uit mijn hoofd. Bij elk ding dat ik doe op elk moment van de dag die duizenden vlinders in mijn buik. Hopend hem even te horen of liever nog te voelen al was het maar een knuffeltje. Hij is mijn grote knuffelbeer en ik zijn kleine knuffelmuis! We hopen dat lang zo te houden.
Jacobijn & Jens
Inderdaad...gevonden! Na een paar van elkaars berichten te hebben gelezen volgde al snel telefonisch contact. Het voelde voor ons allebei hetzelfde, het voelde goed. Door dagen achtereenvolgens met elkaar gebeld te hebben, kwamen wij er snel achter dat wij serieus genoeg waren en spraken we een datum af voor een date. Een dag voor de eerste ontmoeting hadden wij op onze relatie al bekend gemaakt. Zo zeker waren wij. De date verliep zoals wij verwachten en de tijd vloog voorbij. Er viel geen moment van stilte..jawel even, op het bankje bij het water...kijkend naar de lichtjes aan de overkant. Dit moment was zo bijzonder en zal ons altijd bij blijven. Een moment van het bestaat dus echt...echte liefde. Zo fijn om te voelen en te kunnen delen met elkaar. Dit is voor altijd!
Jan & Lan
Ik was eigenlijk van plan om te stoppen met de site. Ik deed nog een rondje Fotozapper en dacht bij eentje; hè wat een leuke kerel. En van leuke kerel werd het uren bellen en van uren bellen naar die spannende eerste date. Nu maken we plannen voor de komende tijd en ben ik tot over mijn oren verliefd op deze man.
Natalie & Robert
Na een poosje op de chat te hebben gezeten toch een afspraak gemaakt voor een live ontmoeting. Ik ben vol goede moed naar de afgesproken plaats gegaan. Kwam ik er na een half uur later achter dat ik één dag te vroeg was. Heb haar bericht gestuurd dat ik veel te vroeg was. Uiteindelijk is ze toch gekomen en zijn we in gesprek geraakt tot na sluitingstijd. We bleken in hetzelfde dorp te wonen en beide geboren Amsterdammers. Toeval? Ook had ze me eerder gezien in een winkel. Ze dacht nog " leuke vent". Inmiddels hebben we elkaar al meerdere keren gezien en gesproken en het voelt goed.
Bert & Jacqueline
We hebben maar heel kort gechat hier op de site. Toen hebben we telefoonnummers uitgewisseld en al gauw een date gepland. Een heerlijk avondje bioscoop gedaan. Was een zeer geslaagd avondje en we zijn nu heel gelukkig met elkaar. Hij kan gelukkig ook heel goed overweg met mijn dochtertje uit mijn vorige relatie. We zijn nul bezig met plannen te maken om te gaan samenwonen.
Anja & Marco
Via jullie site bijna alleen maar leuke serieuze chats gehad. En toen heel romantisch mijn huidige soulmate ontmoet. Een zeer goede klik en match, alleen moest even de afstand overwonnen worden. Maar liefde overwint die afstand. Hopelijk voor de rest van ons leven. Mijn lijfspreuk: eerlijk zijn duurt het langst en levert het beste resultaat. Ook in foto's!
Marcia & Henk
Via deze site hebben we elkaar ontmoet en sinds 1 April een hele gelukkige latrelatie. Op mijn leeftijd had ik niet verwacht nog echt zo verliefd te kunnen worden. Fijne site met goede regels. Bedankt!
Jeanne & Geurt
Successverhaal van Angela & Patrick
Angela: Na een geweldige maar zenuwachtige date ben ik de halsoverkop verliefde vrouw. Verliefd op een geweldige man. Hij is lief, geduldig, vol humor en heeft twee prachtige kinderen wat gelukkig heel goed samen gaat met mijn dochter. Het gaat zelfs zo goed dat ik de stap ga nemen om Den Haag te verlaten en naar Dordrecht te verhuizen. We zijn druk bezig met een huis te zoeken en willen geen dag meer zonder elkaar. Hiervoor wil ik jullie heel erg bedanken. Op deze site heb ik mijn liefde voor het leven gevonden!
Patrick: We hebben samen echt een geweldige date gehad. We zijn nu onderweg samen een mooi, leuk en gezellig leven op te bouwen. Samen met de kids. Ben echt blij dat deze website er is. Anders had ik mijn schat misschien nooit ontmoet. Heel erg bedankt namens ons!
Angela & Patrick
Ik heb op deze site mijn grote liefde gevonden. Wij zijn erg gelukkig samen, hij 67 jaar en ik 64 jaar. Dank u voor de medewerking.
Will & Antoon
Successverhaal van Françoise & Tania
Na één dag op jullie site te staan kreeg ik een heerlijk lief berichtje. Ik heb er heel even op gereageerd. Enige tijd later kreeg ik wederom een antwoordje en ben ik het profiel grondiger gaan bekijken en bleef ik minutenlang naar de foto kijken van haar. Ik zei bij mezelf; dit is het! Deze vrouw wordt die van mij. Inmiddels hebben we een relatie en het lijkt wel of we elkaar al jaren kennen. We hebben al mooie plannen gemaakt op de toekomst gericht.
Françoise & Tania
Vorig jaar had ik een profiel op de site maar zonder noemenswaardig resultaat. Ik heb het toen maar tijdelijk verborgen. Op die manier kun je natuurlijk niemand leren kennen, vandaar dat ik mijn profiel op een eenzame avond weer actief maakte. De volgende dag had ik al een reactie. Bij het zien van zijn foto wist ik direct; dit is waar ik naar op zoek ben. Ik had nog niet eens zijn profiel gelezen. Na het lezen van zijn profiel, werd mijn eerste indruk enkel bevestigd. Er volgden heel wat aangename gesprekken. Al snel spraken we af en het klikte van het eerste moment. Ondertussen zijn we al zes weken een hecht koppel, maar het voelt alsof wij al jaren samen zijn. Onze relatie is nog pril maar ik weet dat het goed zit en dat dit niet zomaar van voorbijgaande aard is. Na alle ellende van de laatste jaren, lacht het geluk mij eindelijk terug toe. Dit wens ik iedereen van harte.
Evy & Dirk
ik heb Marco hier leren kennen en we hebben het fijn samen na een moeilijke start. Maar nu hebben wij elkaar gevonden en bouwen we rustig aan een toekomst samen. Hij neemt mij zoals ik ben en wij zijn heel blij met elkaar.
Marijke & Marco
Ik heb inderdaad iemand leren kennen via deze site maar het is nog heel pril. De toekomst zal het uit moeten maken of het de juiste klik is maar we hebben allebei goede hoop. We zijn allebei vijf jaar weduwe en weduwnaar dus we hopen de liefde weer gevonden te hebben.
Tiny & Ben
Ik ging al jaren van de ene datingsite naar de andere en heb heel veel dates gehad. Maar als je ouder wordt, weet je eigenlijk wel wat je wel en niet wil. Niemand is perfect,ik ook niet. Maar je bent gewoon kieskeuriger,wat normaal is. Ik wilde nog een laatste keer op een datingsite om het een laatste kans te geven. Laat ik nu juist iemand heb gevonden waar het direct mee klikte. Als ik in het verleden een date had,wist ik al na een uur of het iets kon worden. Nu wist ik het al binnen het half uur! Vreemd eigenlijk,maar ergens op de wereld loopt die ene rond. Dar ben ik nu van overtuigd. Dus aan iedereen op een datingsite; niet opgeven want vroeg of laat kom je die ene tegen waar je al zolang naar op zoek bent. Wij zijn nu super gelukkig en hopelijk mag dit eeuwig blijven duren! Op daten staat geen leeftijd. Iedereen zou dit eens moeten proberen! Bedankt dus voor deze datingsite!
Carine & Danny
Ik was ingeschreven op een drietal datingsites en vond hier een hele leuke dame waar ik nu een tijdje mee samen ben en waarmee het alsmaar beter gaat. We voelen ons heel goed bij elkaar en geloven er echt in dat dit uitgroeit tot iets heel moois. Aan alle mannen wil ik nog graag de volgende raad meegeven: maak werk van uw profiel, kom niet te wanhopig over, ga zelf op 'jacht' en denk niet te snel 'dit is te hoog gegrepen voor mij'. Succes aan allen en ooit komt de dag dat ook jullie de ware vinden!
Filip & Grace
“De geest leeft van het toeval, maar hij moet het wel grijpen.”
Vaak verwondert het ons nog hoe onze puzzelstukken elkaar gevonden hebben en zo soepel ineen gevallen zijn, tussen honderden andere stukken die niet minder opvielen dan de onze. Dat denken we bijvoorbeeld, op het moment dat haar dochter (ondertussen toch wel onze dochter), onder het dak dat we samen vonden en nu delen, vlijtig aan een puzzel gebogen zit en zij ons herinnert aan onze belofte om mee te helpen. Ja, wij hebben dankzij haar het puzzelen herontdekt! Maar niets is minder waar: het toeval bracht ons samen, maar we grepen het met beide handen stevig vast en lieten niet meer los. We geloofden in het geluk dat we beide verdienden en staken er onze nek voor uit. Dit is onze boodschap aan iedereen op deze site.
Ikzelf en mijn allerliefste wonen ondertussen samen. De dochter van haar maakt ons nieuw samengesteld gezin volledig. In november 2013 “ontmoeten” we elkaar op de datingsite, op een moment dat ik eigenlijk moedeloos met online daten wou kappen. Ik had weken geleden een kort berichtje naar haar gestuurd; zij kon net een maand gratis gebruik maken van de site. Ze reageerde, en we waren vertrokken voor een aantal berichten heen en weer. Ik was werkzoekend en er deed zich misschien een opportuniteit voor; ze steunde me onverbiddelijk en hoopte mee op een verlossend telefoontje. Van haar kant wond ze er geen doekjes om: ik heb een dochter van 5 jaar, een stukgelopen huwelijk van 6 jaar en bedrog is me niet vreemd. Terug een liefhebbende man, dat had ze nodig. Ik heb hard mijn best gedaan om haar met de juiste woorden erkenning en begrip te geven. “Liefde is een werkwoord” heb ik haar letterlijk gestuurd, een inspiratie die we nu dag na dag in de praktijk proberen om te zetten.
Een eerste ontmoeting, zonder muisklikken, vond plaats in Gent, tijdens de Winterfeesten. Ik hield een parkeerplaats vrij voor haar, geen overbodige luxe op dat moment. Toen ze haar eerste woorden uitsprak, met de meest heldere stem die ooit mijn oren had bespeeld, stond ik al aan de grond genageld. “Waar kan ik hier betalen?” Goed, we wurmden ons op een drafje door de massa dat zich die avond tegoed wou doen aan de Gentse wintersfeer. Vervolgens zaten we al snel tegenover elkaar in het restaurant; ik het dichtst bij de deur, waar de koude tocht mij maar al te vaak vergezelde wanneer klanten tevergeefs naar een plaatsje kwamen solliciteren. De dienster, op het randje van onvriendelijk, had haar dagje niet en daar haalden wij dan weer het nodige vertier uit. Zij nam en hield meestal het woord, trouwens vandaag nog een volwaardige en spontaan gegroeide gewoonte… Nog een cafébezoek later stonden we terug aan de parkeerplaats, waar onze vuurdoop begonnen was. Als afzwaaier gaf ik haar een cadeau: een doosje gevuld met een typisch Gentse lekkernij. Dit was een knipoog naar het goede nieuws dat mij daags voordien bereikt had: een nieuwe job! Ik kreeg namelijk de kans om die lekkernij mee te helpen fabriceren in het familiebedrijf.
En weg was ze, blij met een geslaagde date maar nog steeds bevat door twijfel en lage verwachtingen voor het vervolg. In mijn doorgaans chaotische en dromerige kop was er echter iets in gang gezet.
We hielden nadien contact, tot opluchting van haar voor wie het daten vreemd was. Zelf kon ik het ook al een succes noemen, want één date zonder vervolg stond tot dan geboekt als mijn gemiddelde!
Mijn overtuiging groeide zienderogen en de tweede date moest mijn schot in de roos worden. De voorbereidingen die ik daarvoor trof waren haast van protocollair niveau. Die zorgden er trouwens voor dat ik de dag zelf rust en vertrouwen kon uitstralen! Om het u te schetsen: in mijn auto waren kerstversiering en een glaasje zoete wijn voorzien. We reden naar Knokke en wandelden het strand af. Ik hoopte ergens een verlaten duin tegen te komen en daar een soort liefdesverklaring ten berde te kunnen brengen. De liefdesverklaring zat klaargestoomd in mijn hoofd, maar de duin die moest opduiken hoegenaamd niet! Maar het geschiedde zoals gewenst. Zij was tot gelukstranen bewogen en we kusten. Hoe de zee toen, bijna ingehouden, het strand overspoelde, hoe winterblauw de lucht kleurde, welke luxeappartementen rechts van ons in de zon baadden… dat zullen we nooit vergeten. Die avond en die nacht leek het samen dineren, de babbel, het geknuffel in de zetel en zowel het inslapen als ontwaken zo onwezenlijk. Zoals het nu ook nog altijd aanvoelt. Exact een jaar hebben we nu samen in vuurknetterende liefde doorgebracht. Wat er ondertussen allemaal al in ons scenario geschreven werd, is onwaarschijnlijk: Nieuwjaar 2014 met pasgeboren vlinders, de nieuwe job die geen voldoening schonk en verlaten werd, de eerste ontmoeting met de dochter, een weekend Amsterdam met een muis op vrijersvoeten in het hotel, de zenuwslopende kennismakingen met schoonouders/familie/vrienden, het pendelen tussen twee woonplaatsen om samen van de weekends te genieten, gezondheidsperikelen voor hem en haar, papa die zijn dochter in de steek laat, een 30ste verjaardag met een overschot aan dj’s, de beslissing om te gaan samenwonen en de zoektocht naar een huis, een adoptiegezin voor de kat, frustraties bij het solliciteren, een verhuis en intrek waarbij alles “voorlopig” was, zwoele Gentse Feesten, dieren- en pretparkbezoeken, een blitzbezoek aan Londen, een campingweekend in Westouter, de dochter naar het 1ste leerjaar, een veel te kleine fiets, ouders die zich nestelen in het stiefgrootouderschap, introducties in de wereld van het voetbal, scoutsvergaderingen, dan toch een geslaagde sollicitatie, een veel te grote nieuwe fiets gebracht door de Sint en tot slot… een weekend Parijs gepland om jaar 1 uitgebreid te vieren! Dat, terwijl onze liefde alleen maar groter werd en allang niet meer tot het toeval behoort.
Glenn & Katrien
Heb zeker op deze site een lieve man ontmoet waar ik Kerst en Oudejaar mee heb gevierd en waarmee ik hoop het restje leven wat we nog hebben, samen door te brengen. Dit jaar is voor mij grandioos van start gegaan!
Ella & Christ
Na één ontmoeting was het duidelijk dat wij met elkaar verder wilden. Vervolgens is er een intensief contact ontstaan. Veel bellen en samen allerlei dingen doen. Er is in korte tijd een hele fijne band ontstaan. We zijn, ondanks onze leeftijd, heel verliefd op elkaar geworden en kunnen niet meer zonder elkaar. Vanaf nu hebben we een LAT-relatie. Gelukkig kunnen we ons geluk delen met onze wederzijdse kinderen.
Cor & Mieke
Beste mensen achter deze site. Ik kan jullie alleen maar schrijven dat ik hier op de site iemand heb gevonden en het klikt heel goed. We zijn gelukkig en gaan nu 2 dagen naar de kerstmarkt in Keulen dus ziet er goed uit. Laat jullie zekers nog meer weten maar we zijn nu een heel gelukkig koppel. Bedankt!
Rosita & Paul
Alles begon met voorzichtige chatberichten naar elkaar. Elke dag opnieuw hadden we het naar onze zin op de chat, nooit moeten zoeken naar onderwerpen om over te praten, uren vlogen voorbij. Ons eerste afspraakje ging als een trein voorbij en werd bezegeld met een eerste kus. We hebben elkaar sindsdien nog amper losgelaten. We vinden allebei dat 'houden van' geen vanzelfsprekendheid is maar iets waar je elke dag aan moet werken. Wat is het fijn om een zielsverwant te hebben, iemand waarmee je terug in de toekomst durft te kijken.
Peter & Liesbet
Heb hier op de site mijn partner gevonden. Toen ik mij aanmeldde op de site, dacht ik echt speldje in hooiberg. Maar kijk, we zijn nog niet lang bij elkaar maar het voelt zo ongelooflijk goed aan. We hadden al echt een band in feite voor we met elkaar afspraken en ineens toen we voor elkaar stonden voelden we allebei een heel klein vonkje. Dit laten we nu stap per stap openbloeien. Dus persoontjes hier op de site de moed niet verliezen. Geloof erin en je zal het vinden!
Daisy & Lieven
Ik wilde jullie even laten weten dat ik het ventje van mijn leven gevonden heb via deze site. De eerste persoon die me aansprak, heb ik contact mee gezocht en bang! We wonen 83 km uit mekaar maar op liefde staat geen afstand. We zijn jullie ontzettend dankbaar.
Leontine & Bart
Successverhaal van Walter & karin
Wie gelooft er nu nog in liefde op het eerste gezicht? Ik niet dacht ik tot Karin mijn pad kruiste. Van het eerste moment dat ik haar foto zag kreeg ik een raar gevoel van binnen. Op dat moment werkte mijn internet niet zo goed en ging het chatten zeer moeizaam. Gelukkig is Karin blijven wachten tot mijn pc terug beter werkte. Toen ik op nieuwjaar haar stem voor de eerste keer hoorde via telefoon kreeg ik een gevoel dat niet met woorden te beschrijven is. Ondertussen zijn wij 10 maanden samen en nog echt verliefd op elkaar. Ook met haar kinderen werkt het prima. Er zijn nu ook echt plannen om een volgende stap te zetten en te gaan samenwonen. Bedankt dat ik terug van het leven en de liefde kan genieten!
Walter & karin
Ik zocht een vrouw die van motorrijden zwemmen en duiken houdt met een avontuurlijk karakter. Maar zij bleek daarnaast ook een heel fijn karakter te hebben. Wij zijn gelukkig met elkaar en blij dat wij elkaar hebben gevonden via uw datingsite.
Fred & Willy
Successverhaal van Jan & José
Ik heb mijn vriend hier gevonden. Het is een erg lieve man. Hij woont niet ver van mij vandaan. Hij vertelde mij dat hij sluismeester is en dat zijn schoonzoon dat ook is. Laat het nu zo zijn dat ik de ouders van zijn schoonzoon ken. Toen ik achter zijn adres kwam bleek dat een kennis van mij bij hem in de straat woont. Toeval!? Wat is de wereld toch klein. Ik vroeg of hij wilde chatten en dat deden we. Onze relatie gaat heel erg goed en we zijn nu een half jaar bij elkaar. En als het aan ons beiden ligt blijven we bij elkaar. Dank je wel!
Jan & José
Successverhaal van Joop & Els
Jazeker, de ware gevonden! Bij de eerste date was de klik meteen aanwezig, onvoorstelbaar veel overeenkomsten. Nu na 1 jaar de date over gedaan, alles in de herhaling. Ook het jaar evalueren, dit was hartverwarmend en emotioneel. Conclusie; ronde 2 in september voor het eerst op vakantie, ronde 3 is trouwen. Jazeker, trouwen. Als bloemsierkunstenaar maak ik zelf ons bruidsboeket.
Joop & Els
De laatste maanden merkte ik, dat ik erg warme gevoelens voor vrouwen kreeg. Ik was al 51 jaar. Ik had daar nog geheel geen ervaring mee. Ben redelijk verlegen en nog niet de durf gehad een vrouw te benaderen. Ik zou ook niet weten hoe ik dat aan moest pakken. Ik wilde leren hoe ik hier mee om moest gaan; Proberen meer zelfvertrouwen en durf te krijgen om een vrouw te benaderen. Via een kennis vernam ik, dat Girls-Dating een betrouwbare en serieuze website daarvoor was. Ik heb een profiel op de website gemaakt en na een paar weken had ik al leuke contacten. Bleek, dat ik me véél te veel zorgen had gemaakt. Iedereen was zo lief en begrijpend. Een prachtige en eerlijke website is Girls-Dating. Het heeft mij geluk gebracht!
Adèle & Aimy
Ik dacht dat je niemand kon vinden op internet maar het tegendeel bleek waar. Ik kreeg een berichtje van een hele leuke man en hij reed voor mij van Lelystad naar Rotterdam. Het bleek een geweldige leuke en gezellige date. Nu bijna een jaar later ben ik zwanger en gaan we trouwen op de dag dat we elkaar een jaar kennen. Het kan dus echt; je partner op internet vinden. Ik wil iedereen veel succes wensen en ik hoop dat jullie net zo veel geluk hebben als dat ik gehad heb.
Patricia & Sebastiaan
Via jullie site heb ik een lieve leuke vrouw leren kennen. Ik zag haar daarop en dacht "leuke vrouw". Ik heb een ontmoeting geregeld en het klikte tussen ons. Sinds twee maanden zijn wij gelukkig met elkaar en gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Wij hebben het prima met elkaar en danken jullie daarvoor.
Nico & Sieta
Ik heb via jullie site een meisje leren kennen uit het Gentse. We hebben eerst via geschreven berichten contact gehad en dan gechat via de site. Op een gegeven moment hebben we elkaars gsm nummers uitgewisseld en zo zijn we nog dieper met mekaar aan de praat gegaan.
Op een zaterdag hebben we elkaar voor het eerst gezien, we zijn iets gaan drinken, hebben mekaars ideeën uitgewisseld en we hadden veel dezelfde interesses enz. Later op de nacht vond de eerste kus plaats, en sinds die dag zijn we officieel een koppel, het klikt op alle vlakken en op termijn gaan wij resoluut voor een nieuw samengesteld gezin want zij heeft al 2 kindjes en ik heb er 1 uit een vorige relatie. Dankzij jullie site komt niet alléén mijn droom uit, maar ook de hare. Dat is allemaal begonnen door een berichtje achter te laten op haar profiel. Bedankt voor alles, maar jullie zien mij wel nooit meer terug!
Nico & Griet
Daphne nam via de site contact met mij op. Na enige tijd hadden wij elkaar al telefonisch aan de lijn. Er ontstond toen al een hechte klik. Dit ging daarna elke dag door, de liefde voor elkaar begon bij ons te bloeien. Zover zelfs dat Daphne een week later al bij mij was om mijn verjaardag mee te kunnen vieren. De liefde tussen ons is met geen pen te beschrijven, het wordt alleen maar hechter. Het is ook opmerkelijk dat we allebei pas enkele dagen op de site stonden. Onze slogan luidt dan ook; spoedprocedure relatie!
Linda & Daphne
Ik had me aangemeld omdat ik benieuwd was hoe zoiets gaat. Internetdaten was eigenlijk niet mijn ding maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik wilde er eigenlijk mee stoppen en toen kreeg ik een chat die anders over kwam dan andere die ik kreeg. Ik heb daar op gereageerd en na 5000 chat berichten ongeveer hebben we afgesproken. Er was meteen een klik en vanaf die dag zijn we bijna altijd bij elkaar. We hebben elkaar gevonden en het voelt heel goed. Bedankt!
Fred & Jolanda
Successverhaal van Christien & Cees
We kennen elkaar nu acht dagen... even wennen nog! Maar gaat goed op dit moment zien we wel wat eruit komt. Ik hoop samen oud te worden en veel leuke dingen samen te doen.
Christien & Cees
Successverhaal van José & Geeske
Ik zat wat te bladeren op jullie site en kwam daar een bekende tegen, die ik 40 jaar geleden nog ontmoet had. Zij had toen een partner, ik had een partner. Ik schreef haar of ze mij wilde bellen en dat het leuk zou zijn de vriendschap weer te hervatten. Zij was weduwe geworden en ik al 30 jaar alleen. We hebben contact opgenomen en 1 week later elkaar ontmoet. Niet alleen de vriendschap bloeide op, maar ook de liefde. Wij staan nog aan het begin van onze relatie, maar het voelt voor beiden hartstikke goed. Wat een mazzel, dat ik en ook Geeske onszelf hadden inschreven op jullie site. Bedankt!
José & Geeske
Ik heb dankzij jullie een leuke vrouw gevonden waar ik heel erg blij mee ben. Deze vrouw had een profiel gemaakt voor haar vriendin en ik reageerde daar op. Maar bij de eerste date was er geen klik met haar vriendin maar ze mailde me dat ze met mij in contact zou willen komen. Niet dat zij speciaal een man zocht maar ze vond dat ik een leuk profiel had en ook erg van dieren hield. Ik heb contact met haar gehad en ben koffie bij haar wezen drinken en een paar dagen later zijn we ergens wezen eten. Er was een klik en wat voor één! Het was echt liefde op het eerste gezicht en nu bellen en mailen we iedere dag en ga ik ook veel naar haar toe. Ze is heel lief en dank zij haar vriendin, waar geen klik mee was, heb ik nu mijn liefje gevonden. Samen willen we verder door het leven gaan en hopen we dat het een hele mooie tijd wordt voor ons. Bedankt voor deze goede site!
Cor & Maria
Ik had eigenlijk de hoop al opgegeven. Na drie maanden op de site nog steeds geen wondertje. Er was er echter één die vanaf het moment dat ik mijn profiel op de site had gezet om me heen bleef hangen. Af en toe kwam er eens een berichtje, natuurlijk kreeg hij er dan één terug. Dat was leuk! Begon er naar uit te kijken! Maar pas toen ik een beetje was uitgespeeld kwam Dick echt op de proppen. Goede jachttechniek; omsingelen, insluiten en inpakken! Uiteindelijk hebben we elkaar ontmoet in zijn woonplaats en toen ik daar op het station in zijn ogen keek was ik verloren en hij ook! We gaan serieus werken aan een toekomst samen en kunnen ons geluk niet op! Ik kan alleen maar zeggen; dank jullie wel en aan de andere deelnemers; evenveel succes!
Marion & Dick
Successverhaal van Eveline & Roel
Wij hebben elkaar gevonden! Een soulmate voor het leven! Bedankt!
Eveline & Roel
Ik kan het iedereen aanbevelen. Een leuke en makkelijke site waar je een man of vrouw kunt vinden. Ik heb mijn partner gevonden en ben jullie dankbaar. We hebben nog geen foto van ons maar we zijn heel blij met jullie en bedanken jullie perfecte site. Ga zo door in de toekomst!
Rene & Rina
Successverhaal van Francisco & Mascha
Ik vond via deze site een leuke, lieve vriendin. In een moeilijke tijd waarin ik dacht niet in aanmerking te komen voor een relatie, meldde ik mij aan bij deze site om een beetje rond te kunnen kijken. De keuze voor deze site is ontstaan uit de prettige ervaringen die ik had met vollere vrouwen. Ik kwam in gesprek met Mascha, een leuke, maar vooral lieve vrouw die ook de mindere kanten van het leven kent en zichzelf ook niet echt als datingmateriaal zou beschrijven, mede door haar maatje meer.
Enige tijd daarna ben ik dan naar Hillegom gegaan vanaf Den Bosch om Mascha beter te leren kennen en nu tik ik dit verhaal op "onze" laptop in het huisje waar we samen met haar drie dochters wonen. We vullen elkaar goed aan, mijn zwakke punten zijn haar sterke kanten en vice versa, we waren op zoek naar wat we vonden op deze site. Voor iedereen hier, veel succes! Het kan echt!
Francisco & Mascha
En ja, ik heb mijn lief gevonden op uw site en ik ben er heel gelukkig mee. Verder nog veel succes met de site!
Willy & Annie
Ik heb dankzij uw site een leuke vriendin gevonden!
Marcel & Judith
Successverhaal van Jacqueline & Henk
Na lang aarzelen heb ik mezelf toch maar ingeschreven op de site. Na me ingeschreven te hebben kwamen er al snel reacties binnen. Na twee dagen met een leuke man te hebben gemaild en gechat kwam het eerste telefoongesprek. Hij klonk erg leuk en het klikte gelijk. Weer twee dagen later hadden we onze eerste date. Ik was erg nerveus over het verloop hiervan. De date verliep buitengewoon en de klik was er nog steeds. Een tweede afspraak werd gemaakt. Nu meerdere afspraken verder kan ik wel zeggen dat ik denk mijn maatje te hebben gevonden. En mijn maatje denkt hierover precies hetzelfde.
==
UPDATE: Het is al bijna 2 jaar geleden dat ik via jullie site mijn vriend leerde kennen. Een maand na onze eerste date heb ik jullie al een update geschreven. Nu twee jaar later zijn we nog steeds bij elkaar en gaan we weer een stap verder in de relatie. We hebben besloten om samen te gaan wonen.
Jacqueline & Henk
Successverhaal van Marianne & Vera
Mijn succesverhaal in gedicht vorm geschreven:
Twee vrouwen zij aan zij
Dat moet toch kunnen in deze maatschappij
Samen hand in hand
Wandelend langs het mooie strand
Kijkend naar de ondergaande zon in de zee
De kracht van liefde dragen zij met zich mee

Twee vrouwen zij aan zij
Beloven elkaar trouw te zijn
Zij willen elkaar veel liefde geven
In goede en moeilijke tijden samen door het leven

Twee vrouwen zij aan zij
Ach lieve mensen dat moet toch kunnen
In deze maatschappij

Twee vrouwen over bergen door diepe dalen
Lieve Vera ook wij samen mogen stralen

Twee vrouwen
Met een groot warm hart
Door de kracht van liefde zo mooi bij elkaar gebracht

Lieve Vera......ik hou van jou......l
Liefs van je vrouw....Marianne xxx
Marianne & Vera
Heb met iemand van hier een date gehad. Was een gezellige attente man en af en toe zien we elkander nog gewoon op vriendschappelijke basis. Wil dat er even bijhouden. Nog bedankt voor de gezelligheid hier!
Willy & Huib
Paar dates gehad. Helaas de ware nog niet gevonden. Maar wel de voorpret van het chatten, elkaar leren kennen en de spanning van de echte date. Ik blijf het geweldig vinden. Zolang je erin staat dat het of een avond bankhangen voor tv is of een drankje doen met een aardige man dan is er niks verloren toch?
Els
Via deze website kwam ik in contact met een heel leuke dame. Eerst nam ik het niet te serieus maar al snel, nadat we zijn gaan bellen, bleek dat we een heel leuke klik hebben. Nu zijn we smoorverliefd en gaan we de feestdagen samen doorbrengen! Spannend...
Bart & Bolanle
Successverhaal van Marion & Marie-Jose
Na 1,5 jaar single te zijn geweest ben ik maar eens op een datingsite gaan kijken. En dat was deze site. Na verloop van tijd kwam Marie-Jose op mijn profiel, en ja de rest is geschiedenis. We zijn ontzettend happy samen en willen met zijn tweetjes heel oud worden. Lekker knus met elkaar. Bedankt!
Marion & Marie-Jose
Successverhaal van Piet & Gertie
Via uw site heb ik een leuke en lieve vrouw ontmoet. Nadat ik mij had aangemeld en alle in mijn woonplaats beschikbare dames had aangeklikt, was zij de eerste die reageerde op mijn advertentie. Op mijn vraag waar ze woonde bleek ze 300 meter bij mij vandaan te wonen. Na dagelijks via de site elkaar iedere avond kort gesproken te hebben, heb ik haar uitgenodigd om samen te gaan wokken. ik haalde haar af van huis, bij de eerste aanblik
stond ze mij direct aan. Later bleek het ook van haar kant te klikken. Vooral het eten trok haar erg aan. Dus dat de liefde van de man door de maag gaat telt niet alleen voor mannen. Zij kan er ook wat van! Nu eten we iedere avond gezellig samen en bouwen zo eerst een hele hechte vriendschap op. Als de avond om is slapen we weer in ons eigen bed en dat bevalt ons prima.
Piet & Gertie
Hoi ik ben Carmen en heb via deze site mijn huidige vriend Rob leren kennen vorig jaar in de zomer. Een week nadat we elkaar voor het eerst gezien hebben zijn we een lange afstands-relatie met elkaar begonnen. Hij woonde namelijk in Groningen en ik in Gent (België). Na 6 maanden ben ik voor hem naar Tilburg in Nederland verhuisd, zodat we elkaar meer zagen en 3 maanden later is hij bij mij ingetrokken. Nu staan we op het punt een huis te kopen en volgend jaar te trouwen! Rob is zo een geweldig persoon hij neemt me zoals ik ben, met mijn angsten erbij. Hij is echt mijn reddende engel! Dankzij jullie heb ik heb hem gevonden dus ook dankzij jullie heb ik een tweede kans op een gelukkig leven gekregen.
Carmen & Rob
Ik heb de liefde van mijn leven gevonden op deze site. Het is nu pas 4 weken en dus nog erg pril maar, we hebben al heel veel leuke uitstapjes gemaakt. Mijn kinderen vinden hem ook erg leuk samen vieren we de kerst. Ik ben smoor verliefd.
Ingrid & Philip
De eerste date met Willem was wel gezellig maar hij had niet de klik met mij, dus ging het over. Na een paar weken gingen we toch weer chatten met elkaar via de site en toch weer een afspraakje gemaakt, en nog een, en nog meer. Nu zijn we gek op elkaar en hebben het heel leuk samen en dat allemaal dank zij deze site, één van de beste datingsites waar veel mensen het geluk bij vinden. Ik zal het zeker aanbevelen als iemand een partner zoekt!
Marrie & Willem
Ik was nog maar kort lid van op deze site. Eigenlijk was ik van plan me uit te schrijven toen ik een foto tegenkwam van een man die samen met zijn moeder op de foto stond. Uren hebben we zitten chatten en het voelde van beide kanten erg goed. Diezelfde avond hebben we elkaar ontmoet en sloeg de vlam in de pan. We zijn nu weken verder en zijn sindsdien onafscheidelijk. Nooit verwacht dat dit mij nog eens zou overkomen, we zijn stapelverliefd en zeker van plan samen een toekomst op te bouwen.
Helma & Ric
Ik kreeg een berichtje van Jacco en dacht laat ik reageren. Het bleek een hele leuke man te zijn. We hebben na anderhalve chatten en mailen afgesproken in een cafetaria. De eerste date was super gezellig en we bleven bellen, elke dag. We hadden gelijk weer afgesproken en zijn weer wat leuks gaan doen. We vinden elkaar heel erg leuk en het klikt tussen ons heel goed. We hebben veel gemeen met elkaar. Ik ben wel in de wolken zoals ik het mag zeggen en hij vindt mij super leuk. We hebben zaterdagmorgen afgesproken en dan komt hij me halen. We gaan samen leuke dingen doen en we doen het rustig aan. We hebben vriendschap en eigenlijk is het iets meer dan dat. Maar we doen het rustig aan om van elkaar te genieten. En we kunnen echt goed met elkaar praten. We hebben afgesproken als het na een half jaar nog zo goed klikt en we houden echt van elkaar dan gaan we aan een relatie denken.
Mirelle & Jacco
Successverhaal van Kelly & Dimitri
Even m'n verhaal hoe ik een super leuke man heb leren kennen via deze site. Ik zag zijn profielfoto, en ik ben onmiddellijk met hem beginnen spreken, het klikte onmiddellijk. Daarna zijn we een cinema'ke gaan doen, en ja ja het klikte even goed als in de sms'jes, zijn uiterlijk sprak me ook direkt aan. Ja, ik kon misschien wel spreken van liefde op het eerste gezicht! We zijn nu 17 dagen samen, en het gaat super, precies of we kennen elkaar al jaren, we praten al over samen wonen en zo. Ik ben super gelukkig, en ben ontzettend graag in zijn gezelschap. Ik zou m'n ventje nooit meer kwijt willen! Heel hard bedankt dat ik hem via jullie heb ontmoet.
Kelly & Dimitri
Dank zij jullie zijn John en ik dolgelukkig met elkaar. We zijn niet zolang op jullie site gebleven maar het was ongelofelijk. Dit is een waar geschenk voor ons allebei, een heel gelukkig stel.
Dus nogmaals vriendelijk bedankt dat wij uw site hadden gevonden.
Trijntje & John
Ik was net lid geworden hier en zag de foto van Richard waarop ik meteen heb gereageerd. Nog dezelfde dag kreeg ik een mail terug en vroeg hij waar ik woonde. Ook toevallig, we woonden ook nog vlak bij elkaar. Mijn foto had hij niet eens goed kunnen zien want die was nog niet eens goedgekeurd, hij heeft met een vergrootglas geprobeerd het duidelijker te krijgen, maar zijn gevoel voor mij was sowieso meteen al goed en de volgende dag om half twee kwam Richard bij mij het tuinpad oplopen. Ik was helemaal blown away, wat een knappe vent *bloos*. Koffie gedronken en zo gelachen ook, echt een heerlijke middag gehad. Nadat hij weg was kreeg ik een Appje met de vraag: wanneer zien we elkaar weer? Ik dacht wat dacht je van morgen :-). We zien elkaar nu nog dagelijks en het gaat hartstikke goed, zo straal verliefd dat we zijn en wil hem ook nooit meer kwijt! Ik ben dus maar een paar dagen lid geweest van de site totdat ik mijn grote liefde hier vond!
Chelle & Richard
Wij zijn nu 2 jaar samen en het lukt ons nog steeds om elkander gelukkig te maken. Wij danken jullie en wensen jullie nog heel veel succes. Wij zijn verliefd en de ene week zijn we bij mij thuis, en de andere week bij mijn vriend. En ja wij zijn allebei 78 jaar en wij doen alles wat we kunnen om gelukkig te zijn. Nogmaals dank en veel succes in ieder geval! Wij spreken tegen al ons vrienden over jullie!
Monique & Jozef
Ik reageerde op iemand uit de omtrek, want je wilt het liefste natuurlijk iemand uit de buurt. Maar ja ze stond onder Hoorn maar woonde in Medemblik. Vanaf Volendam is het een half uur rijden. Dit is prima te doen. Mijn vriendin heeft 2 meiden van 3 en 8 jaar en daarom zagen wij elkaar in het begin eerst 1 keer per week. Nu ik ook kennis gemaakt heb met de kinderen gaan we mekaar al meer zien en doen ook leuke dingen met de kinderen. Dankzij deze site ben ik eindelijk een leuke partner tegengekomen en we zijn nu al 4 maanden samen. Ik vind het een aanrader voor iedereen want rond je 40ste kom je toch niemand meer tegen in het uitgaansleven.
Kees & Angela
Na enige tijd als single mama vond ik het tijd om op zoek te gaan naar een leuke partner. Ik maakte een profiel aan op de site en kletste zo af en toe eens met wat leuke mannen. Van een echte date kwam het eigenlijk niet totdat daar ineens een mailtje van Mark in mijn mailbox stond. Weinig woorden, maar genoeg om een mail terug te sturen! En van het een kwam het ander, we zijn wezen daten, was heel gezellig en inmiddels zijn we al weer geruime tijd een stel! Alles lijkt gewoon te kloppen, geluk op latere leeftijd is dus zeker nog mogelijk! We praten over samenwonen, trouwen en wie weet wat de toekomst nog meer mag brengen, dus ons geluk kan niet op!
Marja & Mark
Tja wat zal ik zeggen: Ik ben al een keer weduwe geworden, toen heb ik via jullie een nieuwe man leren kennen. We waren heel gelukkig maar helaas was ik snel weer weduwe. Dus met mijn 56ste jaar was ik voor de tweede keer weduwe. Ik kon het niet laten om toch weer in te schrijven want waarom zou ik niet nogmaals gelukkig kunnen zijn? En ja hoor, weer een geweldige man gevonden, dankzij jullie. Natuurlijk het is weer wennen, maar het lukt me om weer de toekomst aan te gaan. Bedankt!
Frankia & Pim
Na een aantal mislukte date's en chatsessies zag ik zijn profiel! Een paar keer een berichtje gestuurd maar geen reactie terug gehad, jammer maar helaas. Tot op die bewuste zondagmiddag toen hij mij ineens een berichtje terug stuurde. Toen begon het voor ons. Veel chatten en vervolgens, na telefonische contact, een afspraak gemaakt voor een week later en het klikte meteen! Na een tweede afspraak besloten we om onze kids er ook in te gaan betrekken, stel dat dat niet zou klikken. Gelukkig voor ons, ook dat klikte gelijk.
Nu zijn we bijna een jaar verder en wonen we inmiddels alweer vijf maanden samen. Het gaat enorm goed en ik ben blij dat Danny uiteindelijk toch gereageerd heeft, ondanks dat hij in eerste instantie de afstand veel te groot vond. Hij woonde in Gelderland en ik in Friesland. Dat was namelijk de reden dat ie niet terug reageerde. Wij zijn gelukkig en gaan samen voor de toekomst dankzij deze site!
Miranda & Danny
Ik heb de ware ontmoet en het was meteen liefde op het eerste zicht. We zijn nu een jaar te samen en het is alsof we elkaar al 30 jaar kennen. We hebben al zeer mooie toekomst plannen samen en hebben net 13 dagen Griekenland achter de rug. Het was zalig!.
Ik heb de liefde van mn leven gevonden in Ruud. Al na een paar dagen mailen, voelden we de chemie en de click tussen ons. We delen heel veel met elkaar. We hebben elkaar verscheidene keren al ontmoet en we laten elkaar niet meer los. We denken aan samen wonen en een eventueel huwelijk is niet uitgesloten. Met dank aan de site.
Bregit & Ruud
We hebben elkaar gevonden bij jullie op de site. We zijn allebei erg verliefd geworden. We zijn nu nog steeds aan daten. Niels is zelfs een dag van vakantie terug gekomen, omdat hij me wou zien! We hebben het er over om te gaan samenwonen, maar eerst nog even flink genieten samen. Ik ben helaas nu aan het werk maar over drie maanden gaan we samen op vakantie. Dank je wel namens ons allebei.
Albertine & Niels
Zo snel als ik me heb aangemeld zo snel kan ik er ook weer af. Ron schreef mij een berichtje. Daarin gaf hij zijn nummer en ik zei jij bent snel. Hij zag er geen kwaad in dus ik trok de volgende dag de stoute schoenen aan en ben hem gaan appen. De dag ernaar kwam hij midden in de nacht aan zodat we elkaar hadden gezien. Het was echt gelijk raak. Alles klikte. Dit is zo iets bijzonders. We praten over de toekomst terwijl we elkaar niet eens zo lang kennen. Maar het voelt gewoon goed. We hebben het echt fijn en als we elkaar niet zien door de afstand dan missen we elkaar echt. We gaan ervoor.
Belinda & Ron
Wij hebben elkaar gevonden en we zijn heel gelukkig met elkaar. We zitten volledig op dezelfde golflengte, de kinderen accepteren ons. Beter kan het niet, dankjewel.
Peggy & Eddy
Ik heb bij jullie ingeschreven gestaan als relatie zoekende. Dat is nu al weer twee jaar geleden. Gelukkig heb ik daar mijn man op gevonden. Dacht eerst even geluk bestaat niet meer voor mij, maar ja hoor daar kwam hij dan. Ik ben nu de gelukkigste vrouw van de hele wereld. In augustus ga ik met hem trouwen dus dan begrijpt u ook wel, mijn geluk kan niet meer op.
Lia & Gert
Een viertal weken geleden ben ik met haar begonnen te chatten. De eerste dag gechat van 19 uur tot 24 uur en het klikte van in het begin. De tweede chatsessie duurde van 19uur tot half 3 's nachts. Het werd alsmaar beter zodanig dat we de derde dag al een ontmoeting geregeld hadden. Ik heb mijn date afgehaald bij haar thuis en we keken naar elkaar en het was precies dat we elkaar al jaren kenden zo goed klikte het. We zijn samen gezellig gaan eten aan de kust en daar hebben we nog uren gepraat en zijn zelfs bij elkaar blijven slapen en nu bellen we elke dag en zijn in het weekend altijd bij elkaar. We zijn allebei smoorverliefd op elkaar en dat is dankzij jullie site. Iedereen vraagt zich af hoe het mogelijk is dat twee wildvreemde mensen op zo een korte tijd zo een goeie relatie hebben. Ik geloofde nooit in het lot maar nu moet ik mijn mening herzien er bestaat toch zoiets als het lot.
Dirk & Lieve
Wij zijn inmiddels een leuk stel en hadden niet gedacht dat het zo leuk kon zijn op onze leeftijd. Voor de oudere onder ons; Blijf zoeken! Vriendelijke groet van het verliefde stel.
Matty & Arnold
Ik had nooit meer verwacht een man te vinden via internet. Na heel veel dates en veel teleurstellingen heb ik eindelijk een man gevonden die echt en oprecht voor mij wil gaan! Ik hoop dat nog meer mensen het geluk hier mogen vinden! Dank dat jullie bestaan!
Noor & Peter
Na eigenlijk kort met elkaar kennis te maken hebben wij eens afgesproken. Vanaf het eerste moment was er de klik. We vullen elkaar aan kunnen zeer goed praten. Als we elkaar niet zien missen we elkaar, en ja we mogen zeggen dat we verliefd zijn. Na jaren van minder hopen wij nu verder gelukkig met elkaar te zijn.
Peter & Nancy
Successverhaal van Eleanor & Adri
Ik wil jullie bedanken voor het vinden van de liefde van mijn leven. Via jullie heb ik vorig jaar mijn lieve en mooie vrouw gevonden. Nu zijn wij gelukkig getrouwd en kan ik nooit meer zonder haar. They call that soulmates!! Veel mensen geloven niet in online daten en liefde op het eerste gezicht, maar ik kan echt bevestigen dat dit bestaat. Bedankt voor alle zorgen en dat jullie super site überhaupt bestaat, zonder jullie had ik haar nooit gevonden! Keep up the good work met jullie fantastische site.
Eleanor & Adri
Successverhaal van Joke & Frank
Na op verschillende datingsites gestaan te hebben zag ik de advertentie van deze site. Ik besloot het twee weken te proberen. Na drie dagen kwam ik erachter dat je kon zien wie er je profiel had bekeken. In die lijst zag ik Frank. Leuke vent om te zien, woonde niet te ver weg en hij zocht ook een serieus contact. Na het eerste contact op de site te hebben gelegd, hebben we twee weken elke dag gemaild. In de tweede week hebben we elkaar ook aan de telefoon gesproken en smsjes gestuurd. Het tweede weekend was het tijd voor de eerste date. Die date heeft 13 uur geduurd. Ik ben hoteldebotel verliefd, eindelijk heb ik gevonden wat ik zocht. Het is een fantastische en lieve man die mij heel gelukkig maakt. Elk moment dat we niet bij elkaar zijn doet zeer. A match made in heaven, hij is dé man voor mij. Dit wens ik iedereen toe.
Joke & Frank
Successverhaal van Eva & Jurgen
Jurgen en ik stonden beiden nog niet lang op de site. Na wat gechat te hebben op de website zijn we verder gegaan met het uitwisselen van mailadressen en later ook telefoonnummers. Na verschillende ongeschikte mannen te hebben gezien en gesproken op de website, voelde dit eigenlijk heel goed. Binnen 4 dagen hadden wij onze eerste date. Na de chats had Jurgen al de tweede date de dag erna gepland zonder mij nog ontmoet te hebben. Het verliep fantastisch! Nu zijn wij ruim 2 jaar bij elkaar en wonen al een jaar samen. Dit voelt zo goed. Het spreekwoord klopt: “Op ieder potje past een dekseltje.....”.
Eva & Jurgen
Mijn succes verhaal op de site is begonnen met een gezellige chat sessie met een hele leuke vrouw die ik na een gezellig filmpje beter heb leren kennen. Na een leuke chat ervaring en een date zijn we nu samen aan een leuke toekomst bezig. Echt de moeite waard om lid te zijn op deze site, er is altijd wel iemand waar je een match mee hebt. Proberen zou ik zeggen, het is echt de moeite waard.
Armand & Rianka
Ik had al enkele dates gehad maar die waren op niks bijzonders uitgedraaid. Plots kreeg ik een mailtje met de vraag of ik interesse had om "haar" beter te leren kennen. Even profieltje gecheckt en de bedenking gemaakt: pfff dat is te ver. Uiteindelijk toch afgesproken. Eerste afspraak moeten cancellen wegens ziekte en bij de tweede 2u30 onderweg geweest door file. Eens toegekomen ging alles zo vanzelf, zij had gekookt, ik had dessert mee, uren gebabbeld alsof we elkaar al lang kenden. 2 dagen later is ze naar mij toe gekomen. Ondertussen zijn we een paar weken verder en overbruggen we de afstand met plezier al is het gemis soms wel groot en kan je niet even snel in de auto springen. Het houdt de passie brandend :-).
Silvie & Hannelore
Mijn moeder had voor mij een profiel geopend die ik zelf voor de rest had ingevuld. Ik heb er eigenlijk weinig naar gekeken en na een jaar kwam ik erachter dat ik nog steeds ingeschreven stond wat ik niet wist. Met het verwijderen van mijn profiel kwam er een foto voorbij van Rene, een man die binnen een straal van 10 km bij mij vandaan woont.
Hij straalde enorm op de foto en ik heb hem alleen een berichtje gestuurd van: Joh wat een leuke uitstraling heb jij, fijn weekend x. Ik kreeg direct een berichtje terug en we zijn even gaan chatten. Al snel volgde de berichten en het bleek dat hij al vaker op mijn profiel was gaan kijken maar het lef niet had te reageren. Na heel wat berichtjes en telefoon uurtjes hebben wij afgesproken. Ik werd als een dame behandeld. Etentje, bioscoop en drankje. Nu zijn we wat weken verder en de kinderen hebben elkaar ontmoet De hele familie is dol op hem en zijn kids ook op mij. Nooit geweten dat echte liefde bestond, maar ik moest er toch aan geloven..Bedankt!
Deborah & Rene
Ik heb er een super leuke date en ook mijn huidige vriendin aan over gehouden. Het klikte al bijzonder tijdens de vele chatsessies en we hebben dit vervolgd via whatsapp en mail. Sinds enkele weken vinden wij elkaar zo leuk dat we een relatie met elkaar zijn begonnen. De site werkt dus wel degelijk.
Arjan & Ruth
Successverhaal van Sasja & John
Na 2 relaties van in totaal 12 jaar was ik vanaf vorig jaar augustus weer single. Na een paar maanden vrijgezel te zijn, besloot ik via datingsites eens te gaan kijken of ik een leuke vent kon vinden. Contacten genoeg via deze site, maar allemaal ver weg, en hier in mijn eigen woonplaats wilde het al helemaal niet lukken. Ik had de moed al bijna opgegeven tot ik op een avond werd aangesproken door John. Hij bleek ook uit Hengelo te komen. Het werd een heel leuk en prettig gesprek, wat de volgende dag, de hele dag werd voort gezet. We hadden gelijk een mega goeie klik en heel veel lol. John vroeg me in welke wijk ik woonde, toeval wilde dat hij ook in deze wijk woonde. De verbazing werd nog groter toen bleek dat we bij elkaar om de hoek bleken te wonen. John kwam die nacht om half 2 en is nooit meer weg gegaan. Verloving 1 juni, trouwen voor eind van dit jaar. Ik heb mijn ware hier gevonden! Sasja
Sasja & John
Ik had nooit echt geluk in de liefde dus ik dacht laat ik eens een datingsite proberen. Ik heb gezocht op het internet en ik zag een datingsite die was aanbevolen, dus ik dacht 'ik probeer dit 1 keertje en als het niet lukt geef ik het op'. Na nog geen twee dagen aangemeld te hebben gestaan op deze datingsite kreeg ik een berichtje van Jim. Nadat ik het berichtje van Jim had gelezen was ik al erg geïnteresseerd. Ik keek elke dag of ik weer een berichtje terug kreeg van hem en ja hoor, elke keer toen ik online kwam had ik wel 1 of 2 berichtjes van hem. We raakten steeds meer aan de praat en we merkten allebei dat we steeds meer interesse en gevoelens voor mekaar kregen. Van e-mailen werd het sms'en en daarna zelfs bellen. Toen dachten we allebei, als we elkaar zo leuk vinden waarom dan niet afspreken. Dus dat deden we en meteen op de eerste date was het liefde op het eerste gezicht.
Fay & Jim
Na het zoveelste standaard bericht ontvangen te hebben, eindelijk een keer een leuk berichtje van een jongen die vroeg of ik het leuk vond om contact te hebben. Zijn reactie trok me over de streep en na wat gechat te hebben op de site, mailadressen uitgewisseld zijn we verder gegaan met chatten. Hij vroeg toen al snel mijn nummer, wat ik niet zag zitten en dus niet deed, maar uiteindelijk toch maar gedaan en we zijn verder wezen chatten via de telefoon. Leuke gesprekken gehad en leuk contact maar op een gegeven moment was het opeens stil. Ik had het zelf ook druk en uiteindelijk ging er een maand over heen en ik had de hoop opgegeven, maar ik kreeg op een gegeven moment een mailtje van hem dat hij iemand anders had ontmoet en zich wilde verontschuldigen. Toen maar gezegd dat we alsnog vriendschappelijk moesten daten omdat het contact leuk was. Bij de eerste date was hij zo verliefd, ik nog niet, maar uiteindelijk zijn we nu bijna 5 maanden verder en is hij mijn droomman geworden.
Vera & Tristan
Mijn succesverhaal, wauw klinkt wel erg geslaagd als je het woord succesverhaal leest. Ik noem het meer toevallig, net dat ene speldje in die enorme hooiberg van verschillende mannen vinden. Het is een combinatie van geluk hebben, zoeken, gezocht worden en elkaar net op het juiste moment tegenkomen via het net. Mazzel hebben dat je o.a. een leuk en goed gesprek kan hebben en het gevoel moet ook goed zijn. Het eerste contact was via een knipoogje van mijn kant naar hem. De dag erna hebben wij 3 uur gechat met elkaar. Ook meteen een afspraakje ingepland die 3 dagen daarna was. De date was gezellig, ongedwongen en leuk. Maar toch had ik nog niet het gevoel dat dit het was, ging te vlug voor mijn gevoel na alle dingen die ik daarvoor heb meegemaakt. Noem het twijfel of onzekerheid en zeker een vorm van zelfbescherming. Maar toch afgesproken voor een vervolg afspraakje die 6 dagen later was. Na hetzelfde gevoel van ongedwongenheid, gezellig gehad te hebben, hebben wij besloten dat we ervoor gaan.
Regine & Ronald
Ik ben met Pieter via de site in contact gekomen. Het klikte direct, hebben leuk gechat en veel gebeld. Ik ben het weekeinde zelfs bij hem geweest in Friesland. Heel veel gezien en genoten van de lieve aandacht van Pieter. Het is een lieve man. Hij heeft 2 prachtzoons, ook hele lieve jongens, dus ik heb ineens twee kinderen 1 van 15 en 1 van 18. Echt geweldig dat het zo snel en goed gaat het voelt gewoon alsof we elkaar al jaren kennen. Beslist geen spijt van mijn inschrijving op de site. Groetjes Wil & Pieter
Wil & Pieter
Wat ik niet meer voor mogelijk achtte is dan toch gebeurd! Ik had me ingeschreven op de website en binnen de 10 minuten kreeg ik een welkomstbericht van Patrick waar ik gelijk op heb gereageerd. We hebben 3 uur gechat en dat viel enorm mee, het voelde vrij goed aan. Drie dagen later hadden we onze eerste date en zijn we gaan dansen! We hebben veel gepraat, gedanst en gekeken naar elkaar. Er hing wel iets in de lucht. De dag erna spraken we weer af, en weer en we belde en sms'ten. Ondertussen zijn we al een maand een koppel. Ik voel me super bij hem, ja hoor hij is mijn prins! Hartelijk dank.
Martine & Patrick
Door deze site heb ik mijn ware gevonden!! Hij bestaat echt mijn prins op het witte paard!! Mijn allereerste chat was het al raak tot 4 uur in de nacht zitten chatten kon bijna niet stoppen het was net of we elkaar al jaren kenden en zo vertrouwd niet te geloven dat ik zelfs mijn 06nr en mijn adres heb gegeven om hem bij mij uit te nodigen om elkaar te ontmoeten en daar moest hij dan 360 km voor rijden en dat deed hij en toen we elkaar zagen was het gelijk liefde op het eerste gezicht!! Die eerste kus sprongen de vonken ervan af en zal ik mijn hele leven nooit meer vergeten wat voor vulkaanuitbarsting dat in mijn lichaam teweegbracht!! We zijn net twee verliefde pubers en kunnen niet meer zonder elkaar leven!! Ik ga na een kleine drie maanden al naar hem toe verhuizen dus 360 km verder en ik ga met hem een heel gelukkig nieuw leven beginnen!! Dit is een waargebeurd liefdesverhaal want het kan je echt overkomen!
Jose & Wijnand
Ik vindt het een hele leuke simpele toegankelijke site. Het is laag-drempelig en voor je het weet zit je uren te chatten met 1 of meerdere personen. Bij mijn 2e afspraakje was het voor mij al raak. Ik leerde Adrie kennen en via chatten en bellen was er al gauw een klik. Na een week besloten we elkaar te ontmoeten en het ontstane vuurtje vatte al gelijk vlam. Sindsdien chatten, bellen of sms-en we elke dag. Al gauw wisten dat we met elkaar verder willen en gaan ervoor. Kortom de site was voor ons allebei de beste datingsite na verschillende minder goede ervaringen met andere datingsites. We zullen zeker andere mensen die op zoek zijn deze site aanbevelen en hopen dat anderen ook hun levensmaatje op deze manier mogen vinden.
Ivon & Adrie
Het is misschien nog wat te vroeg om erover te schrijven maar er zullen er velen zijn die dit herkennen. Ik zit sinds 4 dagen op deze site maar na een dag al melde zich een man. Ik schrok me dood, wilde wel graag een partner maar wat moest ik daar nu weer mee aan? Nu ja mailtje terug gestuurd en weer een teruggekregen, op de chat en na 2 dagen telefoonnummers uitgewisseld. Voor mij voelt het super, hij moet er denk ik nog aan wennen, probleem is de afstand, maar zeker is dat we samen er voor willen gaan. Ik was altijd heel erg tegen op datingsites maar dat ik hier nu die man tegen moest komen die me weer het gevoel gaf dat het leven de moeite waard is, nee dat had ik niet verwacht en zeker niet na 1 dag al, ik hoop hem dan ook snel te ontmoeten.
Herma & Rini
Ik wilde eigenlijk alleen maar dansen en Jo had dansen er bij staan. Maar er stond ook dat hij geen roker wilde, dus reageerde ik eerst niet. Maar iedere keer als ik keek, was hij diegene die danste. Ik heb mijn stoute schoenen aangedaan en een berichtje geschreven. Ik wil graag dansen maar ben een roker, misschien ben jij wel een reden om te stoppen. Hij reageerde, we hebben even gechat. Toen gebeld, en tijdens het telefoneren gebeurde iets met ons twee. Een gevoel wat we alle twee niet kenden. Er kwam liefde warmte over ons heen ging het hart naar binnen en we waren alle twee stil. Jo zei als eerste, hallo ben je daar nog. Ik zei wat er gebeurde en hij vertelde mijn verhaal af. We hadden alle twee hetzelfde gevoel. Het is bijna niet uit te leggen. Zo'n warm gevoel en het was alsof we elkaar al jaren kenden. We hebben veel dingen hetzelfde meegemaakt, dezelfde hobby's. We hebben een week getelefoneerd voor dat we ons pas zagen. Het was liefde op het eerste gehoor en gezicht.
Kristel & Jo
Een tijdje geleden heb ik mij in een impulsieve bui ingeschreven op de site. Na een paar dagen had ik al een blind date. Het werd een gezellige avond en ondertussen een goede vriendschap. Later bij het overlopen van wat foto's op jullie website viel er mij ééntje heel erg in het oog. Heb mijn stoute schoentjes aangetrokken en haar een berichtje gestuurd. Met succes want de volgende dag kreeg ik bericht van haar. En zo hebben we een paar keer over en weer gemaild, maar een date kwam er maar niet van. Ze hield de boot wat af. Schrik om gekwetst te worden. Uiteindelijk is ze toch gezwicht en heb ik haar bij mij thuis uitgenodigd. Sinds die avond zijn we onafscheidelijk. Ik heb dankzij jullie site echt een prachtmensje gevonden!
Siska & Kate
Ik ben heel blij dat ik hier mijn partner gevonden heb. Als ik met hem ben, ben ik heel gelukkig. Hij past gewoon bij me. Dankzij jullie heb ik Alex gevonden en ik heb vlinders in mijn buik na een heel lange tijd! Dank jullie wel.
Gina & Alex
Ik heb iemand ontmoet via jullie site. We hebben een afspraak gemaakt en we hebben elkaar al ontmoet en het klikte meteen. Hij had een mooie bos bloemen bij zich en een rode roos voor valentijnsdag. We bellen en smsen wat af, hij is erg lief. Ik ben blij dat ik hem hem gevonden via de site. Ik hou van hem, heel veel, en dat mag iedereen weten.
Marielouise & Theo
Ik ben weduwe sinds 2 jaar en hij is weduwnaar sinds 2 jaar. Ons ware verhaal begint al bij de eerste date. Ik heb een lieve, oprechte en leuke man ontmoet. Het klikte direct en heb kriebels in mijn buik. We kunnen elkaar niet meer missen en zijn 3 dagen in de week samen en voelen ons opperbest. Wij voelen ons de gelukkigste mensen van de hele wereld. Dankzij deze site! Ik raad iedereen aan het te proberen!
Magda & Louis
Bij ons was het liefde of liever gezegd chatten op het eerste gezicht. De eerste avond hebben we 10 uur gechat en de week daarna afgesproken. De klik was er al meteen en wij dachten allebei dat het niet bestond maar zijn nu 4 weken verder en het word steeds leuker! Ik denk dat ik de ware heb gevonden en dat had ik nooit verwacht. Bedankt hiervoor en voor iedereen die aan het daten is; het bestaat echt!
Bibi & Herman
Na een heel moeilijk en zwaar jaar dacht ik; 2013 wordt mijn jaar en ik heb me ingeschreven. Binnen een week had ik een blind date en ja het spetterde ervan af. We hebben vlinders en we zijn super verliefd. En dat op onze leeftijd. Daarnaast nog 2 andere leuke chats eraan overgehouden. Jullie site is super! Bedankt en ga zo door en ik wens iedereen veel liefdesgeluk toe.
Ellen & Toon
Ik had geen vertrouwen in een datingsite, vond het maar vreemd om via deze weg mijn geliefde te vinden. Maar het is toch gelukt om de liefde van mijn leven te vinden. Na een paar berichtjes besloten we om elkaar te zien, het was niet eens een date. Bij het zien sloeg de vonk direct bij ons over, en sindsdien zijn we een stelletje. We gaan een geweldig toekomst tegemoet! Wij willen de site bedanken! Anders hadden wij elkaar nooit gevonden!
Sandra & Regina
Eind December kreeg ik contact met Martin en al snel werd duidelijk dat we vele overeenkomsten hebben. Twee dagen later hebben we elkaar voor het eerst echt ontmoet en het was gewoonweg liefde op het eerste gezicht. Hij is gelijk gebleven en oud & nieuw hebben we samen gevierd bij hem thuis. Ik ben toen gelijk de rest van de week bij hem gebleven tot het einde van de week, daarna ben ik weer na huis gegaan.
De volgende dag heeft hij vakantie genomen van zijn werk om bij mij te zijn, en nu gaan we op korte termijn samenwonen want dit keer hebben we beiden echt geluk in de liefde. Een lot uit de loterij. Het voelt alsof het "is ment to be". We zijn beide dolgelukkig en verliefd en weten zeker dat we samen oud gaan worden.
Jolanda & Martin
Wat een gevoel, niet te omschrijven. Nooit gedacht via deze weg iemand te vinden. Na kennismaking via jullie forum, hebben we privé verder gepraat. Na een maand hebben we afgesproken en de reeds aanwezige verliefdheid was wederzijds. Nu wonen we als nieuw samengesteld gezin samen en het loopt super. Bedankt voor jullie hulp!
Jeroen & Sarah
Enige tijd geleden heb ik een hele leuke vrouw ontmoet. Zij is 52 jaar en ik 45 jaar. Ik had haar profiel bekeken en zij bekeek mijn profiel. Alleen naar elkaars foto te kijken en het was liefde op het eerste gezicht. En nog dezelfde avond begonnen we te chatten met elkaar. De klik was er meteen. Zij is wel een paar jaartjes ouder dan ik, maar dat vond ze niet erg. Daarna zijn we verder gegaan op de webcam, en de klik werd steeds sterker. We hebben elkaar gezien en we hebben besloten om verder te gaan. Twee keer in de week chatten we met elkaar en in de weekenden is ze bij mij of ik bij haar. Het gevoel wat ik heb voor haar is heel sterk, en ook andersom. Ik ben blij dat ik op deze site toch nog iemand heb gevonden. Na 3 maanden was het raak en nu maar afwachten wat de toekomst voor ons verder in petto heeft. Het is een leuke site en ik zou het iedereen aanraden. Bedankt!
Erwin & Margriet
Ik heb dus werkelijk mijn droomvrouwtje ontmoet. Ik had haar 3 weken eerder een bericht gestuurd om haar succes te wensen met het daten omdat de afstand te groot leek (140km). En heb toen een bericht gestuurd om te vragen of ze al succes had en toch eens af te spreken om een dagje te stappen. Ik schreef een vriend rijker kan geen kwaad, en we hebben toen 5 uur gechat en nog tot midden in de nacht getelefoneerd. Die click was er toen al en toen we elkaar voor het eerst zagen voelde we de warmte van twee mensen die het geluk kregen om die ene waar we zo naar verlangden eindelijk te vinden. Dit is zo mooi, zo echt, zo puur! Echte liefde! We zijn beiden zeer gelukkig samen ook al is het zo ver van huis, maar daar gaan we in de toekomst wel een oplossing voor vinden. Alvast danken we jullie dat we via jullie site ons geluk gevonden hebben en we zijn er zeker van zijn dat we op een dag in het huwelijks bootje gaan stappen.
Carine & Veerle
Ik was nog maar enkele dagen op de site aanwezig en kwam het profiel van joeri tegen. Ik heb hem direct een berichtje gestuurd en kreeg weliswaar direct een smiley terug. De dag daarop hebben we een hele tijd met elkaar gechat en nog een dag later hebben we 4 uur lang met elkaar gebeld. Er viel geen moment van stilte en het voelde gewoon heel goed aan, de klik was er. We hebben dan ook snel afgesproken en de klik die ik langs de telefoon voelde werd enkel maar bevestigd. We voelen ons super bij elkaar en het voelt aan alsof we elkaar al jaren kennen. Dit gevoel hebben we beiden zeer sterk. Ik had nooit verwacht iemand op deze manier te leren kennen. Zeg dus nooit nooit, want het bewijs is er dat het echt wel kan!
Kristel & Joeri
Via de site kwam ik in contact met een superleuke lieve soulmate die mijn hart helemaal stal. We zijn ondertussen al 8 maanden samen en het zijn de beste maanden uit mijn leven. Ben blij dat ik via deze site het geluk heb kunnen vinden en ik wens iedereen op de site het zelfde geluk toe.
Christophe & Joke
Ik, die zei, nooit te gaan internet-daten, heb binnen 1 week de "ware" gevonden! Het is heel wonderlijk gegaan. Ik had de zoekterm 'dansen' ingetikt en daar kwam zomaar een man uitrollen; foto met een mooie uitstraling. Ik stuurde een berichtje, hij een berichtje terug. Twee dagen later hebben we uren gechat en weer twee dagen daarna hebben we ergens afgesproken. Heerlijk gewandeld, ergens iets gedronken en we bleven maar praten met elkaar! Het klikt enorm goed! We zijn allebei verliefd! Dit gaat gewoon lukken met ons beiden. We voelen ons uitstekend op ons gemak bij elkaar en hebben ook al een avond gedanst! Dus voor iedereen die nog twijfel;, gewoon doen! Je moet niks; je kunt elkaar leren kennen via de beveiligde site. En zo kom je er snel achter, of er een klik is! In het echte leven, als je afspreekt, is het natuurlijk wel weer spannend. Maar ik was er niet bang voor. Mijn intuïtie zei, dat hij prima was! Op mijn 57e weer verliefd, heel bijzonder!
Ineke & Bert
Successverhaal van Sandra & Rudi
Ik ben een kleine 3 a 4 weken op de site geweest en heb verschillende chats gehad. Met de ene wat langer dan de andere. Eén iemand was vanaf het begin de rustigste, de eerlijkste en niet opdringerig. Na het weekend hadden we afgesproken en ook samen met mijn 2 kinderen. De vonk was er! We zijn een koppel en het is echt fantastisch. Na bijna 5 jaar single te zijn en nu meemaken met Rudi, die echt is zoals hij beweerde te zijn, dat is gewoon uniek. We gaan een mooie toekomst tegemoet en we zijn een samengesteld nieuw gezin. Bedankt en sorry voor de niet winnaars, maar ik heb echt het lot gewonnen.
Sandra & Rudi
Hier heb ik mijn vrouw van mijn leven gevonden. En wel op korte tijd. Na het beantwoorden van een bericht en wat heen en weer gechat kwam de date tot stand. En warempel het was liefde op het eerste zicht. Het klikt uitermate van beide kanten, eigenlijk zo goed dat we binnenkort besloten hebben om samen te wonen, om lief en leed te delen en te genieten van elkaar!
Marc & Lizzy
Na een paar weken en een paar chat-pogingen was mijn moed toch wel gedaald. Ik dacht, vind ik nou nooit een leuke kerel?? Totdat ik een standaardbericht kreeg in mijn box van JP. Ik dacht even zijn profiel checken. Leuke eigenschappen en een mooie leeftijd voor mij. Daar ging toch wel een lichtje branden. Na wat heen en weer sturen van berichtjes, vond ik het weleens tijd om zo'n leuke kerel eens in het echt te zien. Omdat zijn foto nog niet op zijn profiel stond vroeg ik daar eerst naar en dat viel op zijn zachtst gezegd niet tegen!! We hadden afgesproken, niet echt een date maar ja, dat doet er niet toe. Mijn vlinders waren los toen ik hem ontmoette...Hij is echt heel leuk en erg lief, gelukkig was het wederzijds en leren we mekaar steeds beter kennen. Toch wel fijn zo'n datingsite!
Femke & JP
Successverhaal van Emma & Kees
Na een paar keer chatten en mailen volgde er een ontmoeting. Het klikte van beide kanten. Wij zijn niet meer een van de jongsten dus is het altijd moeilijk om toch nog een passende partner te vinden. Maar dit ging zo gemoedelijk en zo ontspannen dat het gewoon moeilijk is om te geloven dat het ook zo op deze manier kan. En dat je samen ook op één golflengte kan zitten dat voelt helemaal goed aan. Dat vind je zeker niet zo snel als je al wat ouder bent. Dus wij hebben het goed samen en erg naar ons zin. Dit is mijn verhaal, terwijl ik er niet zo gecharmeerd van was om op een datingsite te staan, heeft het toch positief uitgepakt. Blij dat ik deze stap toch heb gedaan. En we hebben een blind date gehad dus niet van te voren foto's uitgewisseld.
Emma & Kees
Successverhaal van Nicole & Benno
Net mijn eerste dag op de site, was de laatste dag van Ben op de site. Wij zagen elkaar, stuurden gelijktijdig een bericht. Sinds de dag van onze eerste berichten zijn we bijna dag en nacht samen!
Nicole & Benno
Heel leuk, via jullie site heb ik haar ontmoet. Ik ben 75 jaar en Loes enkele jaartjes ouder. Na 2 weekjes daten, klikte het tussen ons zo goed. Ik voel mij weer een stukje jonger en zie het leven weer met een goed gevoel tegemoet. Je ziet maar, na 3 weekjes op deze datingsite, wat je kan overkomen. Ik wens iedereen veel succes hier! Denk er maar om; op ieder potje past een dekseltje.
Toine & Loes
Ik wil even laten weten dat een droom wel werkelijkheid kan worden. Ik ben op deze site de liefde, waar ik al zo lang naar op zoek was, tegen gekomen. Na een tweetal keer te hebben gemaild met mijn partner, maakten we spontaan een afspraakje. Hier hebben we echt geen spijt van gehad. Op alle, maar dan ook alle, vlakken klikt het bij ons zo super dat het bijna ongeloofwaardig is. En toch is het zo. Mijn schat en ik zijn zo gelukkig samen en we willen dat het voor de rest van ons leven zo blijft. Ik heb echt het grootste geschenk gekregen wat ik maar kon dromen en dat is mijn liefje. Wat zo leuk aan dit alles is is dat we samen met veel plezier, spontaniteit en liefde met elkaar omgaan. Onze kinderen zien dat het goed is en zijn gelukkig in onze plaats en wij.... wij blijven van elkaar genieten voor altijd.
Carine & Bart
De dag na mijn aanmelding reageerde er een vrouw op mijn profiel. Na enige mailtjes over en weer, hebben wij een afspraak gemaakt. Deze ontmoeting was zo leuk, dat wij besloten door te gaan. Wij wensen iedereen geluk bij het vinden van een partner.
Rentz & Malva
Successverhaal van Danielle & Mariska
In eerste instantie was ik twijfelachtig over internetdaten. Meer voor de gein een profiel aagemaakt, ik zou het wel zien. Ben ook niet het type dat bar na bar afstruint, dus dan maar op deze manier? Na wat rondkijken kwam ik haar profiel tegen. Ik klikte op flirt, en kreeg een flirt terug. En een berichtje! Na wat heen en weer berichten verstuurd te hebben, besloten we een date te plannen. Over een maand. De langste maand van mijn leven! Die kriebels elke keer weer als je een berichtje krijgt. Geweldig! We zouden wat gaan drinken en daarna een hapje eten. De eerste keer dat ik haar zag. Ze was het mooiste meisje dat ik ooit had gezien, en was helemaal hoteldebotel. Inmiddels zijn we alweer een poos samen, we denken zelfs al over samenwonen! Het kan dus echt.
Danielle & Mariska
Nooit gedacht dat ik op deze weg zo'n geweldig mens als Paul zou leren kennen.Wel gehoopt natuurlijk! Hij was mijn match volgens jullie en het is zo. Heel eenvoudig gezegd, maar kon niet beter op alle vlagden. Wij hadden gisteren onze eerste date nadat wij een hele week met elkaar gebeld hadden. We zijn verliefd en we hebben besloten samen verder te gaan.
Conny & Paul
Successverhaal van John & Annemie
Ik was op een avond aan het chatten met een date, maar daar kwam al snel een eind aan. En toen kwam mijn huidige date ineens "ingestapt". Zegt ze hallo: hier ben ik, en toen is het balletje gaan rollen. We zijn, na onze eerste ontmoeting die er al na 10 dagen was, al verschillende malen op tal van plaatsen geweest. Het voelde zo vertrouwd en zeker dat we binnenkort een paar dagen weg gaan. En dan maar kijken of we ook samen nog terug komen. Maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ik kan met haar over serieuze dingen praten en we kunnen ook veel lachen en plezier met elkaar hebben. Dat ze dan uitgerekend hemelsbreed nog geen 20 km bij mij vandaan woont, is mooi meegenomen. Binnenkort is ze jarig en ik moet nog een leuk cadeau voor haar vinden en dat gaat mij zeker lukken. Ik ben erg blij met haar en dat is wederzijds. Dankzij de site heb ik een ander leven!
John & Annemie
Successverhaal van Jos & Ineke
Ruim 2 jaar op zoek naar een lieve vriendin en nu heb ik haar gevonden. Zij stond slechts 2 maanden ingeschreven op de site. Zo zie je maar; de aanhouder wint! Na diverse mails, telefoontjes en een date in de dierentuin van Amersfoort was het bingo voor allebei.
Jos & Ineke
Ik was nog maar heel kort lid op de site en al vrij snel kreeg ik contact met Ria. Ik vroeg haar ook mijn profiel eens te lezen. We hebben een paar keer met elkaar gemaild. De eerste ontmoeting kregen we allebei het gevoel "hier zit meer in" en uiteindelijk na een paar weken bleek dat ook zo. We ontmoeten nu elkaar al regelmatig en maken al plannen voor de toekomst. Dankzij de site is de zon weer in ons leven gaan schijnen.
Taed & Ria
Successverhaal van Petra en Nicolaï
Na een relatie van 6 jaar dacht ik dat ik het voorgoed had gehad met "de liefde". Toch besloot ik op een avond om een profiel aan te maken op de site. Al na enkele dagen kwam er een leuke man mijn profiel bezoeken. Na een hele tijd te chatten vroeg hij me mee uit, en vanaf het eerste moment was er een klik tussen ons. Ik voelde me meteen goed. Er volgden, met tussenpozen, nog enkele dates. Na enkele maanden was er die eerste kus, een gevoel van thuiskomen, van intens gelukkig zijn. We hadden beiden al een hoop ellende meegemaakt in de liefde. En we hebben ook beiden kinderen. We zouden het rustig aan doen. Ondertussen zijn we een maand samen, en kunnen we elkaar niet meer missen! We kijken er al naar uit om samen oud te worden! Hij is mijn alles, en ik ben zijn prinsesje. Het leven is zoveel mooier sinds we elkaar hebben gevonden.
Petra en Nicolaï
Een tijdje geleden ben ik begonnen chatten met Gerda. Er was onmiddellijk een 'klik'. De week erna hadden we al afgesproken en dat is een leuke babbel geworden. Daarna hebben we elkaar niet meer losgelaten. Onze verhalen zijn zo gelijk. Wij hebben ondertussen een prettig gestoorde relatie ontwikkeld en willen verder samen door het leven gaan, voor altijd! Ik wil jullie hartelijk bedanken dat ik mijn Gerda heb mogen leren kennen via jullie site! Wij willen samen oud worden en dit dankzij jullie!
Jean-Pierre & Gerda
We kenden elkaar al en wonen maar 3 straten bij elkaar vandaan. We wisten nooit van elkaar dat we vrijgezel waren. En zijn nooit echt met elkaar aan de praat geraakt. Dankzij deze site zijn wij wel met elkaar in contact gekomen en nu kunnen we geen dag zonder elkaar! Wij zijn allebei echt erg gelukkig en hebben onze droom partner gevonden. Het lijkt wel alsof we al jaren samen zijn, zo goed voelt het!
Suzanne & Hendrik
Successverhaal van Kim & Kevin
Hij was de eerste jongen voor wie ik interesse had en ik was het eerste meisje dat op zijn profiel reageerde. Na lang afwachten of het wel een goed idee zou zijn om af te spreken, vanwege de afstand tussen Maasmechelen en Leuven, hebben we dan toch de stap gezet. Het was liefde op het eerste gezicht. Op de volgende afspraak volgde de eerste kus. Ondertussen zijn we een anderhalf maand samen en we voelen ons langs beide kanten super goed. We zijn zeker van elkaar! Beide, jonge ouders die niet in datingsites geloofden. En kijk nu; Bedankt!
Kim & Kevin
Ik heb via deze geweldige site Marlies leren kennen. Na een paar keer gezellig daten sloeg de vonk over en nu is ze de liefde van mijn leven! We zijn al samen wezen kamperen. Het is echt leuk!
Thamara & Marlies
Ik heb hem op de site ontmoet en het was liefde op eerste gezicht. Meteen toen wij elkaar zagen, klikte het. Het klikt nog steeds heel goed. Dit is de man waar ik jaren op heb gewacht. Super! Dankzij jullie site!
Tinie & Aaldert
Marcel en ik hebben via jullie een keer afgesproken en het was liefde op het eerste gezicht. Tussen de kinderen klikte het ook meteen we zijn heel gelukkig met z'n vieren. We zijn druk bezig met een huis en hopen binnenkort samen te gaan wonen. Ons verhaal is dankzij jullie een groot succes!
Cora en Marcel
Successverhaal van Barbara & Edwin
Begin mei heb ik Edwin leren kennen via de chat en al gauw heb ik mijn nummer gegeven. We hebben die dag tot diep in de nacht gebeld en het was alsof we elkaar al jaren kenden. Vanaf die dag is hij echt mijn droomprins. We bellen elkaar iedere avond en sms-en de hele dag door. Ik heb niet alleen een partner gevonden maar ook een beste vriend. We kunnen alles tegen elkaar zeggen; leuke dingen maar ook minder leuke dingen. Er zit wel een afstand tussen ons van 245 kilometers maar geloof me wij gaan ervoor. Een week na het eerste contact hebben we elkaar voor het eerst gezien en echt het was geweldig. Het was echt liefde op het eerste gezicht. We zijn echt heel gelukkig samen en praten veel over de toekomst. Onze toekomst! Het is echt geweldig! Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet en me heb aangemeld op jullie site. Bedankt, Edwin en ik hebben een mooie leven voor de boeg!
Barbara & Edwin
Donkere wolken boven je hoofd. Je ziet het niet meer zitten en houd het niet meer droog. Verdriet is het enige wat je voelt en ziet. Houdt het dan nooit op dat vreselijke verdriet. Maar zo ineens een lichtpuntje aan de horizon. Zou het kunnen gebeuren? Wist niet meer dat het kon. En daar was jij, waar kwam je vandaan. Mag ik het hopen zie je me staan? Een soulmate voor het leven, heb ik toch iemand die ik liefde kan geven. Dankbaar ben ik voor jou, dat jij in mijn leven bent gekomen en waar ik zoveel van hou!
Janny & Luuk
Successverhaal van Sonia & Ronny
In april begonnen we voor het eerst met elkaar te chatten. Na enkele dagen wisten we al veel van elkaar. Het klikte zo goed via de chat dat we uiteindelijk met elkaar hebben afgesproken. Twee weken later was het dan zover; in het echt klikte nog beter. Het was als een film, we konden het beiden niet geloven. Maar de film is nog volop aan het draaien en we hebben op korte tijd al onvergetelijke momenten gekend en we hopen er in de toekomst nog vele te mogen kennen. We zien elkaar echt graag. We vonden het eerst raar. Een kans van één op duizend op een winnend lotje, maar het is ons gelukt. We hopen dat het alle andere mensen hier ook lukt, want het geluk schuilt soms in een klein hoekje.
Sonia & Ronny
Ongeveer een maand terug heb ik hem leren kennen. Het klikte direct en wij zijn nu alle weekenden bij elkaar. We hebben het heel gezellig en willen graag samen verder in ons leven en zijn erg blij dat we elkaar gevonden hebben via de site. De vakanties komen eraan en dat is best spannend. We zijn dan wat langer bij elkaar dan alleen de weekenden. Het gaat super! Tussen een Twent en een Drent, dat gaat heel goed samen.
Lily & Arend
Na wat eerst op een flop leek uit te draaien, is tot een happy end gekomen. Na eerst de fragiele mails van verschillend kandidaten, de subtiele afscheidswoorden na een afspraakje, "met we blijven in contact," wilde ik er mee stoppen. Zoals het soms in het leven loopt, bleek mijn afspraak die ik als laatste had aangegeven, omdat ik de moed had verloren, een voltreffer. Het klikte wel bij de eerste ontmoeting. Bij hem hebben schoondochter en kleinkinderen wel de stap gezet voor deze dating en de eerste contacten gelegd. Maar ze hebben perfecte richtlijnen gegeven. We hebben elkaar al verschillende keren ontmoet en hebben zeker plannen voor de toekomst. Of hij mijn ware is? Op onze leeftijd is verliefdheid zeker terug en we zullen er nog ten volle van genieten.
Caroline & Michaël
Afgelopen januari ben ik in contact gekomen met Renée. Vanaf onze eerste ontmoeting was er al een klik. En nu, nu zijn we hartstikke verliefd op elkaar en hopen we samen iets moois op te mogen bouwen.
Renata & Renée
Ik heb mijn liefde gevonden door deze site en na bijna 3 weken te chatten heb ik hem ontmoet. Het klikte en nu sinds een aantal weken zijn wij een liefdeskoppel.
simonne & romeo
Een eerste voorzichtige afspraak in de namiddag met een drankje. Drie dagen later een etentje op restaurant en een slaapmutsje bij haar. Vier dagen later bij mij thuis. Sindsdien zijn we onafscheidelijk geworden. We vertrekken binnenkort op vakantie en zouden graag in het najaar gaan samen wonen. Dit alles op slechts vier weken tijd. Het klikte meteen en de liefde heeft zich sindsdien enkel maar dieper en dieper genesteld. Onze enige wens: tesamen oud worden. Geen van beiden had dit durven hopen. Iemand leren kennen, ja dat wel, maar dit... Ongelofelijk. We wonen ongeveer 70 km van elkaar vandaan en zonder jullie platform zou dit echt niet mogelijk zijn geweest. We hopen enkel dat velen ons hierin mogen volgen.
Yves & Ingrid
Tja, hoe ga ik een lang verhaal kort maken! Al struinend over de site kom ik een leuke foto tegen en denk ik ga een gokje wagen. Ik zie wel hoe het gaat! Nou dat heb ik geweten. Vanaf het eerste mailcontact was het al gezellig. We hebben uren en uren gekletst via de chat. Na een poosje chatten, gaan we elkaar ontmoeten. En dan staat ze voor mijn deur. Bingo! Om 7 uur binnen komen en om 3 uur 's nachts weer naar huis. En dat op een dinsdagavond! De volgende dag om 5 uur weer opstaan, maar het was reuzegezellig en de beroemde vonk en klik waren er meteen. We gaan nu samen verder en kijken wat de toekomst ons brengen zal. In ieder geval zullen wij een hoop nieuwe en leuke mensen ontmoeten van beide kanten. Ook ons is het gelukt een leuke lieve partner te ontmoeten dus u gaat het ook zeker lukken! Succes!
Wim & Annet
Ik heb hier het liefst en mooiste meisje gevonden en zij mij. Ik ben 39 jaar en in mijn gehele volwassen leven heb ik me nog nooit zo goed gevoeld. Eindelijk weet ik wat echt verliefd zijn inhoudt. Bedankt!
Toon & Evira
Op een zaterdag zat ik eens te kijken op een datingsite maar moest betalen en daar had ik geen vertrouwen in. Tot ik een link zag naar deze site. Daar aangekomen durfde ik mij toch in te schrijven. En ja hoor, ik zag verschillende mannen en reageerde ook. Tot rechts onderin mijn scherm een chatberichtje binnen kwam. Ik nieuwsgierig, wie zou met mij willen chatten terwijl ik nog geen half uur ingeschreven ben? Om terug te kunnen chatten moest ik eerst betalen en dat deed ik. Daar heb ik geen spijt van gehad. Uren hebben we gechat die dag en de dagen erna. Donderdags wisselde we telefoonnummers uit en we vielen van de ene verbazing in de andere omdat we zoveel gemeen hadden. Dat weekend spraken we af, wat een mooi moment. En nu genieten we elk weekend van elkaar, durven plannen te maken voor feestdagen en een vakantie. Ons alleen voelen is voorbij, we zijn samen dankzij de site. Binnen een half uur een match...we zijn gelukkig met dit grote toeval.
Berna & Arnold
Na een paar weken van rondkijken en berichten sturen die op niks leken uit te draaien, kwam ik per toeval een leuk profiel tegen. Ik dacht eerst; met deze meid draait het ook op niks uit, maar we hadden direct een klik. Na een paar dagen chatten wisselden we het e-mailadres en telefoonnummer uit en sindsdien zijn we een setje .Dus aan iedereen die dit leest kijk veel rond en stuur zoveel berichtjes als je kan. De match voor jou zit ertussen, kijk goed en je vindt hem/haar . Dit is een topsite!
Dennis & Laura
Ik had na een aantal weken ingeschreven te zijn geweest eigenlijk geen zin meer in al die reacties. Ik vond het rot om de mannen en jongens te moeten melden dat ik geen interesse had. Ik stond ook op andere sites, maar daar had ik me al uitgeschreven. Bij deze site had ik het gevoel dat ik nog heel even moest wachten. En net die avond stuurde mijn huidige vriend me een bericht. Hij prikte totaal door mijn minitekst heen over hoe ik in elkaar zat. Ik zag zijn foto en dacht gelijk "ik moet zorgen dat deze terug schrijft!". We begonnen meteen de volgende dag en de dagen erna te chatten tot in de kleine uurtjes en na een paar dagen hebben we elkaar voor het eerst gezien. Het klikte gelijk, voor ons gevoel kenden we elkaar al heel erg lang. Onze kinderen kunnen ook heel goed met elkaar overweg. Het voelt echt heel erg goed. Ik ben blij dat hij me gevonden heeft. Bij mij stond hij niet in de resultaten omdat hij jonger is dan ik had aangegeven. Maar dat maakt me niet uit. We zijn helemaal gek op elkaar!
Heidi & Ron
Ik heb hem ontmoet en we hadden al meteen een hele goede klik. We kennen elkaar nu ongeveer een maand en kunnen het samen heel goed vinden. Elke dag zien we elkaar, zo niet dan spreken we elkaar. Ik zou hem niet meer kunnen missen. Mijn zonen vinden hem oké, dus dat zit ook goed. Ben blij dat ik het advies aan heb genomen om te gaan daten, anders had ik hem dus nooit ontmoet. Bedankt hiervoor en nog veel succes met jullie site.
Marleen & Sjaak
Ik dacht dat hij niet bestond, mijn prins op het witte paard!
Ik heb er hier niet lang naar hoeven te zoeken. Ik kwam hem hier tegen, hij sprak me aan en zo is het verder heel goed gegaan! Hij heeft dan wel geen wit maar wel een zwart paard.
Ik heb de ware echt gevonden, ik wist niet dat dromen echt bestonden!
suzan & samir
Ik werd aangesproken door Michelle. Na een paar dagen chatten en helemaal gek op elkaar worden, besloten we elkaar te ontmoeten! Zwaar zenuwachtig beiden, gingen we een drankje doen en wat kletsen waarbij de vonk ook echt oversloeg. Vandaag zijn we nog steeds bij elkaar en zoals het er nu uitziet zal het ook nog voor hele lange tijd zijn.
Marisa & Michelle
Ik heb een leuke vrouw ontmoet via deze site en ook nog eens dicht bij mij in de buurt. In het begin was het moeilijk. Maar na verloop van tijd, door met elkaar te chatten en bellen, is het tot een date bij mij thuis gekomen. Wij hebben leuk gepraat en de ik ben dag erop naar haar huis geweest. Dat weekend zijn we lekker wezen eten en bleven daarna nog gezellig bij elkaar. We zien de tijd met elkaar en liefde wel tegemoet.
Hilbrand & Gea
Ongelooflijk! De eerste date met haar, was gelijk het beste wat mij toen kon overkomen. We hebben afgesproken op Hemelvaartsdag en daarna kwamen de volgende afspraken vanzelf.
Nu een maand of 8 later, praten wij regelmatig over samen wonen. Als het allemaal zo blijft, gaat dat dit jaar wel gebeuren. Ze is heel lief en erg zorgzaam, dus wat wil een mens nog meer! Hou de site maar lang in de lucht en veel succes met alles, want er komt best wel veel geluk uit.
Henk & Marian
Successverhaal van Marieke & Glenn
Ons succesverhaal begon aan het einde van het jaar, rond kerst. We hebben toen onze facebookgegevens en telefoonnummers uitgewisseld, we hebben een beetje met elkaar gechat maar daar bleef het bij. Tot begin van het nieuwe jaar. We begonnen te sms-en, en zijn niet meer gestopt. Een week later was de eerste ontmoeting. We zijn daarna niet meer van elkaar weg geweest, behalve dan om te gaan werken. Onze plannen zijn nu om zo snel mogelijk samen te gaan wonen. Wij hebben de ware liefde gevonden dankzij deze site. Onze dank hiervoor. De deksel past nu op het potje en deze gaat nooit meer los.
Marieke & Glenn
Ik heb inderdaad de liefde van mijn leven ontmoet. Het grappige was dat ik samen met een vriendin van me op de site een beetje zat te kijken. Zij wees hem aan. Hij kwam uit de buurt en was echt wat voor mij volgens haar. Zo gezegd, zo gedaan. Een berichtje gestuurd en hij reageerde terug. Na een avond gechat te hebben waren we zo nieuwsgierig geworden dat we een afspraak maakten. Nieuwjaarsdag ging ik naar hem toe . We zagen elkaar en wat er toen gebeurde was magisch! we waren op slag verliefd. Dit gevoel had ik nog nooit gevoeld. Voor hem was het ook al heel snel duidelijk dat ik het ontbrekende puzzelstukje was waar hij naar op zoek was. Nu bijna 3 weken verder zijn we nog heel verliefd. Vlinders vliegen in het rond en we stralen. Vrienden, familie en collega's worden gek van ons want functioneren doen we niet meer geweldig.
Bonnie & Mark
Na enige tijd leuk gechat te hebben, een afspraak gemaakt om samen te gaan eten. Ik was toevallig het weekend in Zeeland (vakantie met vriendin) en het was erg gezellig!! Voor dat ik weer richting Gelderland ging nog even samen koffie gedronken bij hem. Het klikte erg goed, ben gelijk het weekend daarna weer naar Zeeland gegaan. Nu reizen we om het weekend naar elkaar toe, en kijken we hoe het verder gaat.
Jolanda & Henk
Op de allereerste dag reageerde ze via chat op mijn profiel. Een week later spraken we de eerste keer af en nu wonen we zes weken samen met onze zonen. Het is net of we elkaar al 20 jaar kennen. Echt op alle gebied voor elkaar gemaakt. Het bestaat echt, we lijken wel twee pubers.
Patrick & Nicolette
Ik kreeg een berichtje of ik zin had om te mailen,
op die wijze informatie te delen.
En ja haar mailtjes konden me wel boeien,
de belangstelling voor elkaar begon steeds meer te groeien.
Iedere dag keken we naar elkaars berichtje uit,
volgende stap, bellen om te horen het stemgeluid.
En juist één maand nadat we de eerste stap hadden genomen,
is het in een restaurant tot onze eerste date gekomen.
Die avond viel zo ontzettend mee,
dat we twee dagen later opnieuw rondliepen met ons twee.
We stelden vast dat ons buikgevoel ook in het echt uit kwam,
we stonden beiden in vuur en vlam.
Dankzij deze site zijn we bij elkaar geraakt,
twee mensen die voor elkaar zijn gemaakt.
Suzy & Patrick
Het was liefde op het eerste gezicht en dat op onze leeftijd. Alleen al het zien van de foto die we van elkaar zagen. We hebben het super gezellig samen en hopen nog heel lang van elkaar te kunnen genieten.
Ivan & Sabine
Ik stond een weekje ongeveer op de site. Ik had in een paar dagen tijd wel 50 reacties gekregen. Bij mensen die geen foto hadden, had ik al snel zo iets van laat maar zitten. Een aantal die wel een foto hadden, heb ik voorgesteld om wat te gaan drinken. Uiteindelijk ben ik met eentje gaan afspreken. Hij bleef mij maar berichtjes sturen en hij vond mij al leuk voordat hij mij had ontmoet. Aangezien de foto slecht was, was het voor mij eigenlijk een blind date. Het viel ontzettend mee, en hij is een erg leuke jongen! Hij stond ineens voor mijn neus en wij zijn samen wat gaan eten en drinken. Nu hebben we een relatie samen en hij zegt met mij samen oud te willen worden. Had nooit verwacht dat dit allemaal voor zou vloeien uit een datingsite. Daardoor vraag ik me af; is alles wel toeval? Of ook echt voorbestemd? Terwijl je zou denken als iets voorbestemd is dat daar geen internet in voorkomt. Voor verlegen mensen zoals wij zijn, hebben we samen iets moois gevonden. Ik raad iedereen aan om een foto te zetten en te reageren. Grote kans dat u ook date vindt!
Jessica & Thierry
Ik ben een paar keer online geweest en heb zo mijn partner gevonden. Na respectievelijk 27 en 24 jaar getrouwd te zijn geweest vonden wij een nieuwe liefde. Vroeger was ik tegen internet daten en vond dat maar niks. Nu moet ik mijn mening herzien. Ik kan het iedereen aanraden. Mijn partner is werkelijk mijn soulmate én de ideale match.
Sandra & Daniel
Aan alle die het maar willen lezen. Het is een kort verhaal van 2 personen op leeftijd, die het leven zien op een andere manier dan de meeste jeugd op dit moment. Ik kwam op site en zag haar profiel. Nadat ik het had gelezen en haar een knipoog had gestuurd, stuurde zij mij een berichtje terug. Ik reageerde helaas niet meteen ze dacht "nou moe, ik stuur een bericht en hoor niets terug, lekker is dat". Maar na een week of zo heb ik haar beantwoord en we hebben telefonisch een afspraak gemaakt en elkaar ontmoet. We hebben in elkaars ogen gekeken en van af dat moment zijn we gelukkig met elkaar en in verbinding. Wij zien elkaar op weekend basis, want door de weeks moeten we gewoon werken. Wij gaan zover we nu kunnen door het leven met elkaar.
Gerrit & Ida
Op vrij korte termijn heb ik een leuke date gehad via de site, wat nu een heel bloeiende liefde is geworden. Zij woont vrij dichtbij mijn woonplaats en zij stond net 8 dagen op de site. Ik was zeker zeer verrast. Ikzelf heb 2 maanden op deze site gestaan en veel reacties mogen ontvangen. Ik beveel iedereen aan om je profiel op deze site te plaatsen.
John & Tonnie
Na het eerst telefoongesprek en de andere dag kennismaking zijn we vanaf die dag 24 uur per dag bij elkaar. Na 3 weken zijn we gaan samenwonen en we zijn inmiddels ook al verloofd, want dit geluk wat we samen ervaren laten we niet meer los. Dank jullie wel voor deze gelegenheid via deze site.
Lugina & John
Eindelijk de liefde van mijn leven gevonden! Misha en ik zijn erg gelukkig en zijn niet van elkaar weg te slaan. Het begon allemaal met dat ik reageerde op een zin in zijn profiel. Van het één kwam het ander. De feestdagen ziet er plotseling niet meer zo donker uit maar eerder een tijd om naar uit te kijken en dat geldt zeker ook voor de toekomst!
Sabrina & Misha
Ja het is raak! Ik heb mijn droomvrouw gevonden. Nou ja, zij mij! Ik kreeg een heel leuk berichtje en kon het natuurlijk niet laten om haar profiel te bekijken. Na wat berichtjes over en weer was er al snel een date, en nog 1, en nog 1. Heel gezellig! Nu bouwen we aan onze relatie! Ik heb mijn geluk gevonden, dat lukt anderen vast ook! Ik wens jullie allemaal veel succes!
Sjors & Khalika
Er was een meisje uit een sprookje, het is niet verzonnen.
Dat meisje heette Karin en ze was wonderschoon.
Er was in dat sprookje ook een prins, zo is alles begonnen
Hij heette Erwin en riep van zijn troon:

Ik plaats mezelf op een site om voor mij de ware te vinden,
de mooiste en liefste om me aan te binden.
Hij wilde daar niet mee wachten dus zo gezegd zo gedaan,
en alras zag men prins Erwin met foto op de pc staan.

Het was ene Karin die over zich had geschreven,
dat ze eigenlijk iets miste in haar leven.
Erwin was direct van tederheid en liefde vervuld,
hij was helemaal van de kaart en dat was Karin's schuld.

Karin was de prinses die hij al zolang zocht.
Dat hij haar nu eindelijk vinden mocht,
maakte hem gelukkiger dan hij ooit was geweest.
Van deze meid hield hij echt het meest.

Samen werden Karin en Erwin dolgelukkig en blij,
samen gingen ze verder aan elkanders zij.
Ze hielden van elkaar als nooit tevoor,
ze dachten dit is het leven; hier doe je het voor.
Erwin & Karin
Op een avond wilde ik gaan stappen, maar dacht nog even mail te bekijken. Via mijn mail kwam ik op deze datingsite. Voor de gein wat ingevuld en zag iemand online staan met een leuke profielnaam. Nou ik was wel benieuwd naar hoe hij bij deze profielnaam kwam. Hierop volgde een half uur tot een uur een leuke chat. Na wat over en weer informatie uitgewisseld te hebben, hebben we dezelfde avond nog afgesproken bij een bowlingcentrum. Hier hebben we gebowld en gekletst. Om 1.00 uur ging het dicht dus moesten we weg. Ze verbaasden zich er daar over dat het onze eerste "date" was. Thuis wat gedronken samen en veel gepraat. We zagen het zelfs licht worden. Dit is nu 2 weken geleden en we zijn onafscheidelijk. Dit is de man waar ik naar op zoek was!
Melisa & Ed
Graag wil ik jullie vertellen dat ik een heel bijzonder iemand heb gevonden. Ik heb hem van de eerste dag al leren kennen dat ik ingeschreven ben en moet jullie zeggen dat het een heel bijzondere ontmoeting is geworden. Na een aantal uurtjes te hebben gechat, hebben we elkaar per telefoon gesproken en zo kwam van het ene het andere. Nu zijn we reeds een aantal weken samen en niet meer van elkaar weg te slaan. Het lijkt zelfs dat we elkaar al jaren kennen en we maken verdere plannen. Het ziet er echt allemaal heel bijzonder uit en wil jullie dan ook danken. Hoop dat er nog meer mensen elkaar zo leren kennen.
Martine & dimitri
Wie schrijft zich nu in op een datingsite? Dat was mijn eerste gedachte toen ik voor het op jullie site terecht kwam. Wanhopigen? Maar van deze visie ben ik vlug afgestapt! Ik ben niet wanhopig op zoek geweest, ik ben zelfs niet op zoek geweest. Ik wilde gewoon mijn kennissenkring wat uitbreiden en genieten met vrienden. Toch wel met een klein beetje in je achterhoofd van wie weet kom ik mijn ware hier wel tegen! En ja, mijn eerste contact met een wildvreemde persoon verliep eerst wat onwennig. Na een aantal berichten wisselden we ons telefoonnummer uit en toen is alles in een tweede versnelling gegaan. Iedere dag belden we 2 tot 3 uren zonder elkaar gezien te hebben. We voelden ons zielsverwanten, konden over alles praten, uren aan een stuk. Tot op het moment we telefonisch gevoelens begonnen te krijgen voor elkaar. We besloten toen om toch eens in het echt contact te maken en vervolgens werden onze gevoelens bevestigd. Wij laten elkaar nu nooit meer los!
Wendy & Frank
Deze site was het begin van ons geluk. Ik had haar een bericht gestuurd en al snel reageerde ze. Het begon leuk en voorzichtig, maar het gevoel zat al snel goed tussen ons. Eerst mailen en toen het eerste telefoontje tot 3 uur s' nachts. Later natuurlijk de eerste ontmoeting, een mooi moment! Wij zijn dan ook gelukkiger dan ooit. Bedankt voor deze site, de mogelijkheid tot nieuw geluk.
Peter & Daniela
Successverhaal van Nathalie & Peter
Wij zijn al weer een tijdje samen gelukkig. Een maand of vijf geleden hebben wij elkaar voor de eerste keer ontmoet. Elkaar leren kennen en een relatie opbouwen is belangrijk voor ons. We wonen nog niet samen maar dat komt later wel...
Nathalie & Peter
Wij hebben elkaar ruim 2 maanden geleden ontmoet en hebben zo'n 9 uur met elkaar gesproken waarna er een vervolgafspraak volgde. Inmiddels hebben we besloten om relatie ringen te gaan uitzoeken bij de juwelier. Allebei hebben wij een kinderwens dat zou ons levensgeluk bekronen. Ook heb ik trouwplannen met haar en denk ik dat ze ook wel met ja zou antwoorden. Als dit geen ware liefde is, weet ik niet meer wat het dan wel is. We weten wat we aan elkaar hebben en dat onze relatie aan het groeien is.
Jan & Edith
Wel heel toevallig, aangeklikt beginnen babbelen, een paar keer afgesproken en het klikte van dag één. Nooit gedacht dat nog een keer mee te maken en nu gelukkig samen en zelfs samen op zoek naar een huisje om samen te wonen.
Werner & Ingrid
Ik leerde haar kennen via de site. Na een aantal dagen berichtenverkeer het eerste telefonisch contact. Toen weer een keer telefonisch contact. Daarna een afspraak gemaakt. Meteen was het raak! Geweldig, wat een fijne tijd.
Joost & Sylvia
Na 17 jaar zoeken heb ik uiteindelijk op deze site de liefde van mijn leven gevonden. Ik ben 61en wist niet dat dit nog mogelijk was. Het was echt liefde op het eerste gezicht. Geloof me het bestaat echt! We hopen samen nog vele jaren van elkaar te genieten en ik kan maar één ding zeggen; Blijf het proberen! De juiste man/vrouw bestaat echt!
Theo & Saskia
De man die mij een mailtje stuurde waarom ik al een paar dagen niets meer van me liet horen, bleek me per ongeluk geblokkeerd te hebben. Het was een vergissing, dus van beide kanten begrepen we er niets van. De dag erna was er een berichtje met een excuus en vanaf dat moment hebben we volop contact gehad en elkaar al heel wat keren gezien. Ik, die het niet zo op datingsites had, heb juist op deze wijze iemand ontmoet waar ik me helemaal me zelf bij voel. Naast serieuze gesprekken lachen we samen heel wat af. Dus achteraf maar goed dat ik toch weer opnieuw ben gaan kijken op een site.
Elisabeth & Fred
Successverhaal van Jen & Eric
Voor het eerst op jullie site en dan binnen twee weken de ware te vinden. Nooit gedacht...wel gehoopt! Dank voor het bestaan ervan. Ik wens dat eenieder dat mag overkomen. Ik heb mijn soulmate gevonden, dank jullie wel!
Jen & Eric
Ik heb via deze site mijn partner leren kennen. Vanaf de eerste dag klikte het bij ons en had ik al moeite om weg te gaan. Op haar verjaardag ben ik vervolgens 2 dagen bij haar gebleven en vanaf dat moment waren wij niet meer van elkaar te scheiden. We zijn vervolgens na een tijdje gaan samen wonen en zijn erg gelukkig. We hebben voor het aanstaande jaar de plannen te gaan trouwen. We hebben beiden kinderen maar zouden er nog graag een bij hebben. Een kindje net zo mooi en lief als ons. Bedankt, namens jullie site kennen wij weer geluk in ons leven en gaat er weer een deur voor ons open op deze wereld.
Het is ongelooflijk maar waar! Ik stond twee dagen ingeschreven, toen ik een heel lief en zachtaardig berichtje kreeg. Ik had namelijk in mijn profiel staan, dat ik graag ervaringen wilde delen. En aangezien zij ook net vier dagen ingeschreven stond en precies dezelfde insteek had, stuurde ze mij een berichtje. Het klinkt misschien niet van deze wereld (en zo voelt het ook), maar het klikte direct. We zijn de volgende dag een chatsessie gestart en van het een kwam het ander en hebben we elkaars telefoonnummer uitgewisseld. Op het moment dat we dat deden, ging ik net met mijn twee dochters op vakantie voor twee weken. We hebben elkaar in die twee weken toch uitvoerig gesproken en elkaars kinderen op de hoogte gebracht. We hebben elkaar alleen nog maar van foto's gezien, en toch voelt dit perfect.
Chris & Daphne
Er is een bloem gaan bloeien. Dat wat je niet meer verwacht. Wij hebben de vlinders weer gevonden. Na ons beider verdriet. Nu staat er weer een toekomst open. We gaan samen bouwen aan iets moois. Door jullie datingsite is dit gelukt. Tegen eenieder wil ik zeggen,schrijf je in. Ook voor jou is er een nieuwe "Liefde".
Aly & Harm
Nou, het is gelukt. Ik heb bij jullie de ware man gevonden. Ik lijk wel weer 16 jaar in plaats van 65 jaar. Dit na zeven jaar alleen te zijn geweest. De site doet zijn naam eer aan. Het is zeker geluk! Een speld in een hooiberg. Bedankt lieve mensen, ik ben weer gelukkig. Wie had dit ooit gedacht. Hij stond er een paar dagen op en ik drie weken Hij stond bij nieuwe deelnemers. Ik dacht, doe mij maar een nieuwe en hij gaf meteen antwoord. Dus wat een geluk! Bedankt voor alles en ik hoop samen oud te worden.
Margreet & Pieter
Ja, het kan raar gaan in een leven. Als weduwe zijnde, meldde ik me aan op de site. Ik zag zijn foto en was gelijk verkocht. Pas ingeschreven en nu al was het bingo. Binnen een week elkaar ontmoet en liefde op het eerste gezicht. Week erop weer een afspraak en het is perfect. Leuk toch!
Corrie & Jan
Ik had mijn vriendin op de site gezet in de hoop een leuke man voor haar te vinden. Mijn vriendin is al wat ouder, maar nog heel vitaal en wilde best nog wel een leuke man leren kennen. Ze heeft heel lang haar man verzorgd die twee jaar geleden is overleden. Nu heeft ze via de site een nieuwe man ontmoet. Ze wonen wel wat ver uit elkaar maar dat is geen probleem. Hij komt in het weekend naar haar toe en zij gaat binnenkort ook een weekend naar hem toe. Ze gaan ook een vakantie plannen met de auto. Geweldig om twee mensen weer gelukkig te zien! Ik hoop dat ze nog vele jaren gelukkig zijn samen! Liefde en geluk kent geen leeftijd!
Agnes & Niek
Een aantal weken geleden heb ik haar voor het eerst gezien op deze site. Na een paar keer over en weer berichten sturen en chatten, hebben we een afspraak gemaakt. Nu drie weken geleden en het klikte vanaf het eerste moment. Vorige week ben ik bij haar thuis geweest en heb ik kennis gemaakt met haar kinderen, wat ook heel goed klikte. Afgelopen weekend is ze bij mij geweest en heeft ze kennis gemaakt met mijn zoon. En dat klikte ook goed. Het is allemaal nog heel erg pril, maar het voelt van beide kanten heel goed. Daarom ben ik haar dochter ook heel erg dankbaar dat zij haar moeder aangemeld heeft voor deze site.
Ferdi & Karine
Na drie weken hebben we de eerste ontmoetig gehad en het klikte direct. Wij echt verliefd op elkaar en bij alle twee waren de vlinders er direct.
Barend & Nora
Ik wil even laten weten dat ik hier op deze site een vriend heb gevonden. Hij is lief, heel aardig en romantisch en ik hoop met hem een leuke toekomst tegemoet te gaan. Wij gaan er wel van uit dat het gaat lukken en hopen samen gelukkig te worden. Ik wens iedereen veel geluk met het verder zoeken van een partner. Ik wil iedereen bedanken voor alle lieve reacties die ik op deze site heb ontvangen.
Monique & Herman
Ja, ik kan vertellen dat ik iemand heb gevonden via deze site. Ik kreeg van hem de eerste reactie en we zijn toen gaan bellen en mailen. Ik moet zeggen; het klikte wonderwel. Onze eerste afspraak was spannend maar al snel ontspannend. We zijn elkaar blijven zien en het gaat zeer goed. We voelen ons prima samen en daar gaat het toch om. Ik ben zeer tevreden en wil jullie bedanken voor deze leuke site. Het heeft mij in ieder geval weer een toekomst gegeven en ik heb weer zin in het leven.
Marlies & Peter
Successverhaal van Gerrit & Annie
Ik heb mijn liefde gevonden bij jullie op de site. We zijn samen erg gelukkig en ik wil jullie dan ook bedanken.
Gerrit & Annie
In eerste instantie hadden we allebei onze twijfels over daten via internet. Toch hebben we de sprong gewaagd, en daar zijn we nu heel blij mee. Je moet allebei klaar zijn om een nieuwe relatie aan te gaan en het verleden een plaats hebben gegeven. Wees eerlijk en open met elkaar, hou rekening met de kinderen en maak goede afspraken. Geniet van een goede babbel, de warmte, liefde, genegenheid en knuffels die je elkaar kan geven. Soms kunnen we het zelf nog niet geloven dat we elkaar hebben leren kennen en het zo goed klikt. We genieten nu met volle teugen van elkaar en van het leven dat ons samen nog te wachten staat. We willen aan iedereen nog een goede raad meegeven; Ga ervoor!
Ria en Nick
Na een tijdje gemaild te hebben, heeft zij me telefoonnummer gegeven en hebben we een afspraak gemaakt en samen een leuke date gehad. Er was direct een goede klik. We hebben nu een relatie die niet meer stuk kan! We zijn heel erg gelukkig samen en hopen dat het zo blijft.
Peter & Maike
Ik ben heel erg blij dat ik deze site heb gevonden. Er is een leuke relatie door ontstaan.
Ik raad eenieder aan dit ook te doen, het is de moeite waard. Er is een grote keus voor alle leeftijden. Ik heb mijn geluk gevonden en hoop dit zo te houden en gelukkig met elkaar te blijven.
Frans & Kathie
Successverhaal van Michel & Bonnie
Na het beëindigen van 17 jaar durende relatie besloot ik mijzelf in te schrijven op deze datingsite. Een beetje zenuwachtig. Datingsites bestonden immers 17 jaar terug nog niet. Dus wist niet echt wat ik er van moest verwachten. Na nog maar zeer kort ingeschreven te zijn kreeg ik een leuke reactie. Haar berichtje was spontaan, open en vrolijk! Ik heb geen moment getwijfeld om te reageren. We voelden beiden een klik, dus we wilden elkaar ontmoeten. Nou, die klik was er! Allebei meteen verliefd! Na de date reed ik met vlinders in mijn buik terug. En via een sms kreeg ik hetzelfde bericht van haar. Inmiddels zijn we een aantal weken verder. De verliefdheid is bij ons alleen maar heviger geworden! We zien elkaar een paar keer per week en het is super. Zij is echt mijn ideale match! Nee, ze is méér dan dat! Ze is mijn maatje, mijn vriendin, mijn meisie, mijn lieverd, mijn moppie!
Michel & Bonnie
Nadat ik hem een knipoog had gegeven reageerde hij, dat hij een date met mij wilde. Dezelfde avond kwam hij me ophalen om te gaan eten in een Kantonees-Chinees restaurant. De vrijdag erna is hij teruggekomen en is het weekend bij me gebleven. Inmiddels zijn we vijf dagen naar Sauerland op vakantie geweest.
Wendy & Jan
Ik ben uitgegaan met een dame van deze site. We zijn eerst iets gaan drinken en zijn toen naar de film gegaan. Daarna zijn we ergens gaan poolen. Het was gewoon bedoeld als vriendschap maar blijkbaar had Cupido andere plannen voor ons. We zijn nu officieel een koppel en gaan in september samen naar Kreta. Een goede raad voor iedereen die nog op zoek is; Geef het niet op en blijf jezelf! Het is het allemaal waard en als die persoon jou aanvaard voor wie je bent dan zit het al goed. Dames wees geduldig en neem je tijd, heren wees een gentlemen, het is klassiek maar het wordt wel aanvaard. Soms zijn het de simpele en eerlijke dingen die beslissend kunnen zijn in een toekomst alleen of met je geliefde. Als ik terugkijk naar alle tegenslagen en waar ik nu sta dan kan ik maar één ding zeggen. De tegenslagen waren vreselijk maar mijn liefste schat is het allemaal waard. Nu begint de mooiste tijd van mijn leven met haar.
Jan & Nathalie
Reeds na enkele dagen lid te zijn geweest, werden er door ons dag op dag berichten verstuurd. Een week later op een woensdagnamiddag een fotoloze afspraak gemaakt. Wat wij beiden niet meer voor mogelijk achtten gebeurde: Liefde op het eerste gezicht! In een fractie van een seconde is ons leven veranderd en wel in de positieve zin. Samen zijn we al toekomstplannen aan het smeden om ons samen te nestelen. Meerdere uren aan de telefoon zijn geen uitzonderingen. Ongelooflijk maar waar, dankzij jullie site zijn twee eenzame zielen één gelukkig stel geworden. Wij wensen iedereen op deze site hetzelfde wat met ons is gebeurd.
Michel & Patricia
Ik heb haar gevonden! Via deze site weer lekker puberen en kriebels in mijn buik. En dan te bedenken dat het voor drie jaar terug nog mijn buurvrouw was. Zij woonde nog geen 100 meter bij me vandaan. Het kan raar lopen in het leven maar ik heb mijn meisje gevonden. Ik laat haar dan ook nooit meer gaan. Met haar wil ik oud worden. We kennen elkaar pas twee weken, maar hebben het gevoel alsof we elkaar al jaren kennen. Al tijdens de eerste kennismaking werden we uit de kroeg geveegd. Voor mij geen ander meer. Ik ben voldaan en ga genieten van de toekomst met haar. Alles gaat tegenwoordig met de snelheid van het licht. Ik stapte in en wil nooit meer uitstappen. Dit is de reis van m'n leven!
Sven & Jacqueline
Al enige tijd geleden hebben we gechat op de site, redelijk veel en tot laat in de avond. Na een tijdje verdween ze...tot vorige week. Na weer een leuke chat hebben we de volgende dag afgesproken. Ik belde aan en ze deed open. Het was liefde op het eerste gezicht. Ja, het bestaat dus echt! Het geldt voor ons beiden, dat was ook wel bijzonder. Sindsdien hebben we het heerlijk samen en zijn we smoorverliefd.
Heilko & Natasja
Ik had me net op de site aangemeld. Ik zag een leuke man en klikte op het profiel. Ik dacht vervolgens...ach, komt later wel. Tot ik een berichtje kreeg van hem, waarom ik geen berichtje had achter gelaten. Ik dacht toen; wat kan het kwaad, laat ik maar lid worden en het risico nemen. En ja hoor! Gelukkig maar! Wat een droomprins!
Judith & Ulrik
Ja, ik heb een leuke date gehad en ben nu heel gelukkig met mijn nieuwe vriend. Ik hoop dat dit zo mag blijven. We werken er hard aan.
Kitty & Carl
Ik kreeg een berichtje via jullie dat hij me beter wilde leren kennen en zag zijn foto en dacht, hé die heb ik gister zien staan in de kroeg. Daar begon ik dan ook mijn eerste bericht mee. Al snel hadden we elkaars email en gingen daar verder chatten. Nadat we elkaar voor het eerst hadden gezien onder het genot van een bakje koffie klikte het zo goed dat we elkaar daarna elke dag zien. Gelukkig wonen we in de buurt en kan dat ook. Wij hebben zoveel raakvlakken dat het bijna eng is. Ook met de kinderen samen gaat het fantastisch goed en samen gaan we dan ook een geweldig toekomst tegemoet. En dat via internetdating waar we allebei eigenlijk niet in geloofden. Maar met hem wil ik oud worden en samen onze vijf kinderen grootbrengen en zien opgroeien.
Amanda & Pascal
Op zaterdagavond vond ik dat ik er iets aan moest doen. Mannen komen nu eenmaal niet bij je aan de deur aanbellen. Zo gezegd, zo gedaan! Binnen anderhalf uur had ik al wat reacties. Één ervan was een interessante man. Hij had een leuke foto en we hebben de volgende morgen afgesproken en koffie gedronken Vervolgens in het bos gewandeld en we zijn verdwaald geraakt. Op verzoek ging ik mee naar zijn huis en viel met mijn neus in een barbecue met zijn buren...geweldig. We gaan ervoor, allebei helemaal ondersteboven van elkaar....mooi toch?
Mieke & Fred
Ik heb iemand leren kennen en de click was er meteen. Later hebben we nummers uitgewisseld en vervolgens een afspraakje gemaakt. Het weekend daarop is ze naar mij gekomen. We zijn erg verliefd op elkaar! We hopen nog vele leuke dingen te kunnen doen samen.
Jan & Marina

Zelf een succesverhaal melden?

Vertel ons je persoonlijke verhaal!