Heeft u een commerciële uiting per e-mail ontvangen?
Ons domein sdnmail.nl wordt gebruikt voor het versturen van gespecialiseerd e-mail marketing, wat betekent dat bedrijven ons inschakelen om commerciële uitingen via e-mail te versturen. Deze bedrijven zijn er op gebrand om een zo scherp mogelijk aanbod bij u neer te leggen, acties via de e-mail waar u dus wél op zit te wachten. Wij bieden u een divers aanbod van bekende Nederlandse merken, met acties die u nergens anders kunt vinden.

Hoe kan het dat we u een e-mail sturen?
U heeft bij het aanmelden op de desbetreffende website akkoord gegeven voor het versturen van partnermails, hierdoor kunt u ongeveer wekelijks een speciaal geselecteerde partnermail ontvangen. Er wordt zeer vertrouwelijk met uw gegevens omgegaan. Deze blijven in een beveiligde omgeving, zijn niet toegankelijk voor anderen en worden niet uitgeleverd aan andere bedrijven. U vindt de website, namens wie u de e-mail heeft ontvangen, bovenaan de e-mail.

U wilt geen partnermails meer ontvangen?
U kunt zich dan het beste uitschrijven door te klikken op de link onderaan iedere verstuurde e-mail, uw uitschrijving wordt dan direct verwerkt

SafeDatingNetworks.com maakt gebruik van cookies. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.